Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εφιάλτης χωρίς τέλος: Η Pfizer μεταλλάσσει τον Covid-19 για να αναπτύσσει εμβόλια, όπως αποκαλύπτει στέλεχός της

Εφιάλτης χωρίς τέλος: Η Pfizer μεταλλάσσει τον Covid-19 για να αναπτύσσει εμβόλια, όπως αποκαλύπτει στέλεχός της
Σε απάντησή της η Pfizer δεν αρνείται την προσπάθεια ανάπτυξης μεταλλάξεων του κορωνοϊού Covid-19, αλλά το κάνει για να προετοιμάζει αντίδοτο
Σχετικά Άρθρα
O διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer, Jordon Walker αποκάλυψε την προσπάθεια της εταιρίας να αναπτύσσει μεταλλάξεις του Covid 19 για την «προληπτική ανάπτυξη νέων εμβολίων», γεγονός που η εταιρία δεν αρνείται.
Στην αποκάλυψη ότι η Pfizer διερευνά πώς να «μεταλλάσσει» τον ιό COVID-19 ως μέθοδο για να το επιτύχει αυτό, την οποία έκανε ο διευθυντής σε δημοσιογράφο της Project Veritas, απάντησε η εταιρία το Σάββατο 28 Ιανουαρίου:
«Στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19, η Pfizer απάντησε ότι έχει διεξαγάγει έρευνα κατά την οποία «ο αρχικός ιός SARS-CoV-2 έχει χρησιμοποιηθεί για να διαμορφωθεί αναλόγως η έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας σε νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία».

«Αυτή η έρευνα πραγματοποιείται μόλις εντοπιστεί μια νέα παραλλαγή ανησυχίας από τις αρχές δημόσιας υγείας», συνεχίζει η απάντηση της εταιρίας, όπως γράφουν οι The Epoch Times, καθώς «παρέχει έναν τρόπο για να αξιολογήσουμε γρήγορα την ικανότητα ενός υπάρχοντος εμβολίου να προκαλεί αντισώματα που εξουδετερώνουν κάθε νέα παραλλαγή ανησυχίας όταν εντοπίζεται.
Στη συνέχεια, διαθέτουμε αυτά τα δεδομένα μέσω επιστημονικών δημοσιεύσεων ώστε να αξιολογηθούν από ομοτίμους και τα χρησιμοποιούμε ως ένα από τα βήματα για να προσδιορίσουμε εάν απαιτείται ενημέρωση του εμβολίου», πρόσθεσε η εταιρεία.

Πειράματα σε εργαστήριο επιπέδου 3

Η Pfizer είπε ότι έχει πραγματοποιήσει «πειράματα σε εργαστήριο επιπέδου 3» και όπως εξηγεί, για το έργο της στην ανάπτυξη μιας θεραπείας για τον COVID-19, «έχει «κατασκευάσει» τον ιό COVID-19 «για να επιτρέψει την αξιολόγηση της αντιϊκής δραστηριότητας στα κύτταρα».
«Επιπλέον, πραγματοποιούνται in vitro πειράματα επιλογής αντοχής σε κύτταρα επωασμένα με SARS-CoV-2 και νιρματρελβίρη στο ασφαλές εργαστήριο Βιοασφάλειας επιπέδου 3 (BSL3) για να αξιολογηθεί εάν η κύρια πρωτεάση μπορεί να μεταλλαχθεί για να δώσει ανθεκτικά στελέχη του ιού».
«Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μελέτες απαιτούνται από τις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές για όλα τα αντιιικά προϊόντα και πραγματοποιούνται από πολλές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο».
Yπενθυμίζεται πως η Pfizer παράγει μια θεραπεία για τον COVID-19 που ονομάζεται Paxlovid, ή nirmatrelvir, η οποία είναι εγκεκριμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ορισμένες άλλες χώρες.

Που είναι ο γιατρός; - Εξαφάνιση του προφίλ του Δρ Jordon Walker

Στη δήλωσή της, η Pfizer δεν αμφισβήτησε ότι ο Δρ Jordon Walker ήταν ή είναι υπάλληλος της Pfizer.
Τα επαγγελματικά προφίλ του Walker, τα οποία καταργήθηκαν, τον τοποθετούσαν ιεραρχικά ως διευθυντή έρευνας αγγελιοφόρων RNA στην εταιρεία, της οποίας το εμβόλιο COVID-19 χρησιμοποιεί αγγελιοφόρο RNA.
Τα προφίλ περιείχαν επίσης μια διεύθυνση email της Pfizer και ένα email που στάλθηκε από αυτήν τη διεύθυνση και έκτοτε δεν υφίσταται.
Ένας ρεσεψιονίστ στην Pfizer την Πέμπτη είπε στους The Epoch Times ότι ο Walker είχε εσωτερικό εταιρικό προφίλ, αλλά ένας διαφορετικός ρεσεψιονίστ την Παρασκευή είπε ότι δεν υπήρχε ο γιατρός στη λίστα της εταιρίας, υποδεικνύοντας ότι μπορεί να είχε τερματιστεί μετά τη δημοσιοποίηση των σχολίων.

Ο Δρ Robert Malone και το λειτουργικό κέρδος

Ο Δρ Robert Malone, ο οποίος βοήθησε στην ανάπτυξη της τεχνολογίας αγγελιοφόρου RNA, είπε ότι τα πειράματα που περιέγραψε η Pfizer πληρούσαν τον ορισμό του «λειτουργικού κέρδους».
«Η Pfizer ουσιαστικά αναγνωρίζει ότι κάνουν τον ίδιο τύπο έρευνας για το κέρδος, όπως κάνει το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, αλλά αρνούνται ότι πρόκειται για λειτουργικό κέρδος ή κατευθυνόμενη ενέργεια», έγραψε ο Malone στο Twitter.
Ο Malone υπογράμμισε το σχόλιο της Pfizer σχετικά με τη λήψη του αρχικού ιού SARS-CoV-2 και τη χρήση του «για να αντιδράσει η πρωτεΐνη ακίδας σε νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία».
Το Gain of function περιγράφει γενικά πειράματα που στοχεύουν στην αύξηση των λειτουργιών ενός ιού όπως η μεταδοτικότητα και η λοιμογόνος δύναμη.
Ο Walker είχε πει στα σχόλιά του ότι το έργο που περιέγραφε δεν ήταν λειτουργικό κέρδος λειτουργίας, αλλά «κατευθυνόμενη ενέργεια».

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης αποκάλυψαν το 2022 ότι είχαν αναπτύξει ένα στέλεχος του COVID-19 που σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί από αυτό.
Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH) υποτίθεται ότι επιβλέπουν την επικίνδυνη έρευνα που διεξάγεται ή χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά έχει αντιμετωπίσει κριτική για την αναθεώρηση μόνο μιας χούφτας έργων - κανένα από το 2019 - στο πλαίσιο του συστήματος εποπτείας.
Το NIH χρηματοδότησε τα λειτουργικά κέρδη πειραμάτων στο εργαστήριο της Γουχάν που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα COVID-19 και οι αξιωματούχοι υποσχέθηκαν να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την έρευνα στην Κίνα.
Ο γερουσιαστής Marco Rubio είχε γράψει επιστολή στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla, αναφερόμενος στις παρατηρήσεις του Walker και αμφισβητώντας εάν η εταιρεία έχει ή σχεδιάζει να μεταλλάξει τον ιό COVID-19.
Τα σχόλια του Walker "είναι ανησυχητικά", έγραψε ο Rubio στην αποστολή της 26ης Ιανουαρίου.

Το YouTube καταργεί το βίντεο - Σκληρή λογοκρισία σε ότι είναι αντίθετο στη «γραμμή»

Σε μια ειδοποίηση που εστάλη στην Project Veritas, το YouTube ανέφερε την πολιτική ιατρικής παραπληροφόρησης, η οποία αποκλείει «ισχυρισμούς σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 που έρχονται σε αντίθεση με τη συναίνεση των ειδικών από τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ).
Ένας εκπρόσωπος της Google είπε στους The Epoch Times σε ένα email ότι το τμήμα του βίντεο με τον O'Keefe που δηλώνει ότι τα εμβόλια COVID-19 της Pfizer "είναι αναποτελεσματικά κατά των παραλλαγών του ιού" παραβίαζε την πολιτική.
Ο εκπρόσωπος δεν απάντησε αμέσως ζητώντας αναφορές ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό έναντι των παραλλαγών.

Το εμβόλιο έχει πολύ χειρότερη απόδοση έναντι της Omicron και των υποπαραλλαγών της, παρέχοντας ελάχιστη προστασία έναντι μόλυνσης και μειωμένη θωράκιση έναντι σοβαρών ασθενειών.
«Όταν κάνει ένας δημοσιογράφος μια κορυφαία ερώτηση, αφαιρούν ένα βίντεο;
Λένε ότι δεν μπορούμε καν να ρωτάμε;
Πώς υποτίθεται ότι οι δημοσιογράφοι θα ερευνήσουν ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες όταν η Big Tech λογοκρίνει ερωτήσεις στις οποίες το κοινό θέλει απαντήσεις;» ρωτά ένας εκπρόσωπος της Project Veritas στους The Epoch Times σε ένα email, καταλήγοντας στην προειδοποίηση που έλαβε η ομάδα των δημοσιογράφων για τις μελλοντικές δημοσιεύσεις τους από το YouTube. ποίησε το YouTube.

Το βίντεο είναι ακόμα διαθέσιμο σε άλλα μέρη, όπως στο Twitter και στο Rumble.
Ο Rumble είπε σε μια δήλωση ότι η εταιρεία «θα διατηρήσει τη γραμμή ενάντια σε αυτήν την εξωφρενική λογοκρισία, κρατώντας το βίντεο και μάλιστα προβάλλοντάς το στην αρχική σελίδα».
Μετά τη δημοσίευση του βίντεο της Project Veritas για πρώτη φορά, η αναζήτηση στο Google για αυτό θα εμφανίσει ένα μήνυμα ότι "τα παρακάτω αποτελέσματα αλλάζουν γρήγορα" και ότι "αν αυτό το θέμα είναι νέο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να δημοσιεύσουν πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές".
Επιπλέον, τα στοιχεία του Walker στο LinkedIn δεν εμφανίστηκαν κατά την αναζήτησή του.
Στο DuckDuckGo, το διαγραμμένο προφίλ LinkedIn ήταν το κορυφαίο αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης