Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα ναρκωτικά της παρέας του υιού Θεοδωρικάκου πρόβαλε τηλεοπτικός σταθμός

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα ναρκωτικά της παρέας του υιού Θεοδωρικάκου πρόβαλε τηλεοπτικός σταθμός
Φωτογραφίες με ναρκωτικά φέρεται να έδωσε ο αστυνομικός που κατήγγειλε απειλές σε βάρος του για να συγκαλύψει την υπόθεση των ναρκωτικών της παρέας του γιού του Υπουργού Εσωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Φωτογραφία ντοκουμέντο με ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.
Πρόκειται για την υπόθεση για την οποία ο υπουργός είχε προαναγγείλει μηνύσεις κατά του αστυνομικού που έκανε την καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι δεν βρέθηκε τίποτα στον έλεγχο που είχε γίνει.
Ο εν λόγω αξιωματικός, όμως δεν προχώρησε μόνο σε μία κατάθεση με περιγραφή των γεγονότων, αλλά καθώς φάνηκε εκ των υστέρων, είχε δώσει και φωτογραφίες από την κατάσχεση των ναρκωτικών.
Αυτές τις φωτογραφίες τις έστειλε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που διεξήγαγε τον έλεγχο.
Επίσης, ξεκαθαρίζεται ότι δεν έχει σχηματιστεί δικογραφία για το εν λόγω περιστατικό.
«Ξεκαθαρίζω ότι οτιδήποτε μου συμβεί εφεξής και δη σε ότι αφορά εμένα ή τα μέλη της οικογένειας μου, αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός και νυν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Καραμαλάκης», καταγγέλλει ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ.

μεγα_1.png

Τι ανέφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ξεκίνησε με αφετηρία δημοσίευμα της εφημερίδας Documento το οποίο ανέφερε ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατήγγειλε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ότι πριν από δύο χρόνια (το 2021) δέχτηκε έντονη και απειλητική παρέμβαση από τον τότε Αρχηγό της αστυνομίας, Μ. Καραμαλάκη, για να εξαφανίσει ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή μέλους της οικογένειας Θεοδωρικάκου και ακόμη δύο προσώπων και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι.
Συγκεκριμένα ο ανώτατος αξιωματικός είχε καταγγείλει ότι στις 21 Νοεμβρίου 2021 δέχτηκε τηλεφώνημα από τον τότε αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Μ. Καραμαλάκη, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του (στις 25/1/2023 στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας συνοδεία του γνωστού δικηγόρου), φέρεται να του είπε ότι «σε αστυνομικό έλεγχο που είχε διενεργηθεί λίγη ώρα πριν» σε πάρκο με εκκλησία στο Μαρούσι Αττικής, είχαν εντοπιστεί τρεις νεαροί με ποσότητα ναρκωτικών ουσιών πάνω τους, μεταξύ των οποίων μέλος της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του ζήτησε «να καταστραφούν οι ποσότητες των ναρκωτικών και να μην προσαχθεί κανένας».
Μάλιστα, ο τότε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Καραμαλάκης φέρεται να ζήτησε με ύφος «επιτακτικό» από τον ανώτατο αξιωματικό να λύσει το θέμα γιατί δεν μπορεί να «σχηματιστεί δικογραφία για μέλος της οικογένειας του υπουργού», να μην προσαχθούν οι νεαροί και να αφεθούν ελεύθεροι, όπως και έγινε.

Τι είπε ο κ. Θεοδωρικάκος

Ο κ. Θεοδωρικάκος, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι πρόκειται για «αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας», πρόσθεσε ότι το περιστατικό «αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό» και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει δικαστικά κατά της εφημερίδας Documento.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης