Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πληροφορίες για συγκέντρωση ουκρανικών στρατευμάτων προς το Ugledar – Οι Ρώσοι φοβούνται αντιπερισπασμό

Πληροφορίες για συγκέντρωση ουκρανικών στρατευμάτων προς το Ugledar – Οι Ρώσοι φοβούνται αντιπερισπασμό
Τι επισήμανε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Daniil Bezsonov επικαλούμενος στοιχεία των στρατιωτικών υπηρεσιών
Τρεις μεγάλες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κινούνταν σήμερα προς την πόλη Dimitrov (Mirnograd), στις οποίες παρατηρήθηκε μεγάλος αριθμός συστημάτων πολλαπλήε εκτόξευσης πυραύλων (MLRS) BM-21 «Grad».
Αυτό επισήμανε ο Ρώσος στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Daniil Bezsonov , αναφερόμενος σε στοιχεία των στρατιωτικών υπηρεσιών το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023.
Ο αξιωματικός ανέφερε ότι σε αυτές τις δυνάμεις περιλαμβάνονται μονάδες που βρίσκονταν στην τοποθεσία προς την κατεύθυνση της Kremennaya.
«Κρίνοντας από τις υποκλοπές συνομιλιών των Ουκρανών στρατιωτών, ο προορισμός τους θα είναι το Ugledar ή το Vuhledar αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα μπορούσε σκόπιμα να μην αποκαλύψει τον τελικό στόχο της μεταφοράς αυτών των δυνάμεων», σημείωσε ο αναλυτής. .

Η παραπληροφόρηση

Σημείωσε ότι αυτές οι δυνάμεις θα μπορούσαν να μεταφερθούν τη νύχτα από το Dimitrov προς την κατεύθυνση του Donetsk.
Ή, γενικά, στρατιωτικές δυνάμεις ενδέχεται να μεταφερθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Zaporizhzhya για να ξεκινήσει μια αντεπίθεση την αυγή και η πρόθεση να πάει στο Ugledar θα αποδειχθεί παραπληροφόρηση.
Σε κάθε περίπτωση, είναι απαραίτητο να παρατηρήσουμε την κατεύθυνση κίνησης αυτών των δυνάμεων και να προσπαθήσουμε να τις σπάσουμε στην πορεία, κατέληξε ο Bezsonov.
Νωρίτερα, ο Alexander Khodakovsky , διοικητής του τάγματος Vostok ανακοίνωσε σήμερα για τη μεταφορά των εφεδρειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προς το Vuhledar .
Ο Khodakovsky πρόσθεσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας βρίσκονται σε κατάσταση μέγιστης πολεμικής ετοιμότητας.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης