Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στον... αέρα η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου (ΝΔ) στις εκλογές - Οικονόμου: Θα σταθμιστούν όλα τα δεδομένα

Στον... αέρα η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου (ΝΔ) στις εκλογές - Οικονόμου: Θα σταθμιστούν όλα τα δεδομένα
Σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ, προέκυψε ζημιά 2 εκατ. ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο
Σχετικά Άρθρα
Στον... αέρα φαίνεται πως βρίσκεται η υποψηφιότητα της Σοφίας Νικολάου στις επικείμενες εκλογές, μετά τις αποκαλύψεις για ζημιά 2 εκατ. ευρώ από απευθείας αναθέσεις.
«Η κυρία Νικολάου έχει δώσει εξηγήσεις. Ισχυρίζεται ότι το πόρισμα του ΣΔΟΕ την αδικεί, θα γίνεται ο έλεγχος που απαιτείται. Η διαδικασία κατάρτισης των συνδυασμών βρίσκεται σε εξέλιξη, σταθμίζονται και εξετάζονται σε μεγάλο βάθος όλα τα δεδομένα. Θα σταθμιστούν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, υποψηφίους ανακηρύσσουν τα πρωτοδικεία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Σαφή απάντηση» ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Μια σαφή απάντηση για το αν η Σοφία Νικολάου θα είναι, τελικά, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας ζητά από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, δια στόματος Πόπης Τσαπανίδου. Η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε σε όσα υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας πως επρόκειτο για μισόλογα.
«Ο κ. Οικονόμου οφείλει να αφήσει τα μισόλογα για υποψήφιους που επικυρώνονται στα πρωτοδικεία και να απαντήσει ξεκάθαρα:
Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;
Αν όχι οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ», ήταν τα λόγια της Πόπης Τσαπανίδου.

Οι αποκαλύψεις για το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, πόρισμα ελέγχου του ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος), έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Παύλου Πολάκη, αναφέρει πως «θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι προκύπτει επιπλέον επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου κατά το ποσό των 1.937.943,29 ευρώ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης