Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Δεύτερος ενδιαφερόμενος για την Attica Bank – Συνεδριάζει το Δ.Σ. για να εγκρίνει το ενημερωτικό για την ΑΜΚ 473,3 εκατ.

Δεύτερος ενδιαφερόμενος για την Attica Bank – Συνεδριάζει το Δ.Σ. για να εγκρίνει το ενημερωτικό για την ΑΜΚ 473,3 εκατ.
Προκαλεί κατάπληξη ποιος είναι αυτός ο επενδυτής που δείχνει τέτοιο ζήλο για τη χρεοκοπημένη Attica Bank
Πέραν από την Thrinvest Holding των εφοπλιστών Μπάκου – Καϋμενάκη και Εξάρχου, φαίνεται ότι έχει προκύψει και δεύτερος ενδιαφερόμενος για την Attica Bank, όπως αφήνει να διαρρεύσει η Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο Σπύρος Παντελιάς της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας που επέδειξε για πολλοστή φορά ανικανότητα διαχείρισης του σκανδάλου της Attica Bank φέρεται να είπε ότι υπάρχει και άλλο επενδυτικό σχήμα για την Attica Bank.
Και ενώ προκαλεί κατάπληξη ποιος είναι αυτός ο επενδυτής που δείχνει τέτοιο ζήλο για τη χρεοκοπημένη Attica Bank, η διοίκηση της τράπεζας συνεδριάζει για να εγκρίνει το ενημερωτικό δελτίο της αύξησης κεφαλαίου των 473,3 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας Ελένη Βρεττού βρίσκεται στο Λονδίνο για να πραγματοποιήσει επαφές.

Στο μεταξύ, η αύξηση κεφαλαίου ενώ έχει προγραμματιστεί να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Μαρτίου είναι πολύ πιθανό τελικά να ολοκληρωθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές.
Η σημερινή χρηματιστηριακή αξία της Attica Bank είναι 270 εκατ. ευρώ, με την τιμή της μετοχής να είναι στα 0,18 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι οι βασικοί μέτοχοι της Attica Bank είναι εξής:
Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας 69,82%
ΤΜΕΔΕ 20,1%
ΕΦΚΑ 9%
Λοιποί μέτοχοι 1,99%

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης