Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικίνδυνη κλιμάκωση στην Ουκρανία – Η Δύση προμηθεύει διαρκώς με όπλα το Κίεβο

Επικίνδυνη κλιμάκωση στην Ουκρανία – Η Δύση προμηθεύει διαρκώς με όπλα το Κίεβο
Η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων εξαρτάται αποκλειστικά από την Ουκρανία αναφέρει το ρωσικό ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Για επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία λόγω της συνεχούς ροής όπλων της Δύσης στο Κίεβο κάνει λόγο ο Mikhail Galuzin, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.
«Αυτή τη στιγμή, η επανέναρξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την ετοιμότητα των ουκρανικών αρχών και των δυτικών επιμελητών τους να δουν ρεαλιστικά τα τρέχοντα γεωπολιτικά δεδομένα.
Από αυτή την άποψη, ενθαρρύνουμε τους εταίρους μας να επικεντρώσουν εκ νέου τις προσπάθειές τους σε μια στοχευμένη εργασία με το Κίεβο, σε μια στιγμή που οι ΗΠΑ και άλλα κράτη του ΝΑΤΟ συνεχίζουν να επεκτείνουν το φάσμα των προμηθειών όπλων, γεγονός που αναμφίβολα θα οδηγήσει σε κλιμάκωση της σύγκρουσης» υπογράμμισε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ρωσίας.
Σημειώνεται πως ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Sergei Lavrov υποστήριξε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία, αναφέροντας πως η ρωσική πλευρά είναι πρόθυμη να ακούσει τους Δυτικούς εταίρους, εάν προτείνουν μια οργανωμένη συνομιλία που θα λαμβάνει υπόψη τα συμφέροντα της Μόσχας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης