Τελευταία Νέα
Διεθνή

Visa και Mastercard βάζουν «stop» την επέκταση στα κρυπτονομίσματα

tags :
Visa και Mastercard βάζουν «stop» την επέκταση στα κρυπτονομίσματα
Οι δύο κολοσσοί αναβάλουν την κυκλοφορία προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα ωσότου βελτιωθούν οι συνθήκες στην αγορά και το ρυθμιστικό περιβάλλον, ανέφεραν πηγές στο Reuters.
Οι αμερικανικοί κολοσσοί Visa και Mastercard «παγώνουν» τα σχέδια για νέες συνεργασίες με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters.
Οι χρεοκοπίες των μεγάλων ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων FTX και της πλατφόρμας δανεισμού BlockFi τρόμαξαν τους επενδυτές και αύξησαν τον ρυθμιστικό έλεγχο.
Τόσο η Visa όσο και η Mastercard αποφάσισαν να αναβάλουν την κυκλοφορία προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα έως ότου βελτιωθούν οι συνθήκες στην αγορά και το ρυθμιστικό περιβάλλον, ανέφεραν πηγές στο Reuters.
«Πρόσφατες αποτυχίες υψηλού προφίλ στον τομέα των κρυπτονομισμάτων αποτελούν σημαντική υπενθύμιση ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να γίνουν τα κρυπτονομίσματα μέρος της καθιερωμένης αγοράς πληρωμών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών» δήλωσε εκπρόσωπος της Visa, της μεγαλύτερης εταιρείας επεξεργασίας πληρωμών στον κόσμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης