Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονιστικές περιγραφές από τους διασώστες: Μακάβριο το θέαμα

tags :
Τραγωδία στα Τέμπη - Συγκλονιστικές περιγραφές από τους διασώστες: Μακάβριο το θέαμα
Διασώστης του ΕΚΑΒ ανέφερε ότι από χθες (1/3/2023) το απόγευμα μέχρι το βράδυ οι διασώστες είχαν γεμίσει 20 σακούλες
Σχετικά Άρθρα
Σκηνές αποκάλυψης περιγράφουν οι διασώστες, οι οποίοι συμμετέχουν στις έρευνες στο σημείο όπου συνέβη η μετωπική σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι νεκροί ανέρχονται σε 46 ενώ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο αριθμός θα αυξηθεί σημαντικά...
Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Γιάννης Γούλας, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι από χθες (1/3/2023) το απόγευμα μέχρι το βράδυ οι διασώστες είχαν γεμίσει 20 σακούλες. Ο ίδιος περιέγραψε τα όσα έχει βιώσει τις τελευταίες ώρες που επιχειρεί στο σημείο της εθνικής τραγωδίας. «Η εικόνα τα εξηγεί από μόνη της όλα. Είναι όντως, μακάβριο το θέαμα που αντιμετωπίζουμε. Δυστυχώς, υπήρχαν και πολλά άτομα δεν ήταν στην ζωή, τα μεταφέραμε σε σάκους. Από χθες ελπίζαμε μην τυχόν κάτω από τα βαγόνια να είναι έστω ένας άνθρωπος εν ζωή, αλλά δυστυχώς αυτό δεν επιβεβαιώθηκε» είπε χαρακτηριστικά.

«Προσπαθούμε να συλλέξουμε είτε σώματα είτε μέλη»

Αναφερόμενος στις σημερινές έρευνες, ο κ. Γούλας δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοι προσπαθούν να συλλέξουν είτε ολόκληρα σώματα είτε μέλη και να τα μεταφέρουμε στο νοσοκομείο».
Η περιγραφή του διασώστη για την πρώτη εικόνα που αντίκρισαν στο σημείο της σύγκρουσης των τρένων συγκλονίζει: «Προχθές όταν ήρθαμε στο σημείο υπήρχε πολύ θόρυβος. Οι πρώτες διασώστες που έφθασαν στο σημείο έβλεπαν ανθρώπους να έρχονται κατά δεκάδες κατά πάνω μας ζητώντας βοήθεια. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν εκτοξευθεί έξω από τα βαγόνια, ήταν στα χωράφια και ζητούσαν βοήθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης