Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετά τη Λατινοπούλου ο Μπογδάνος έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη - Οι δηλώσεις για τον Χριστιανισμό πριν 13 χρόνια στο Alter

Μετά τη Λατινοπούλου ο Μπογδάνος έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη - Οι δηλώσεις για τον Χριστιανισμό πριν 13 χρόνια στο Alter
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter: "Η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Σχετικά Άρθρα

Αναστάτωση  στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου "Πατριωτική Ενωση", καθώς μετά το πολιτικό "διαζύγιο" με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, έθεσε εκτός του κόμματος και την καθηγήτρια Μαρία Τζάνη.
Αφορμή στάθηκαν παλαιότερες δηλώσεις της κ. Τζάνη για τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, πριν από... 13 χρόνια.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter: "Η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι μειωτικές, προσβλητικές της αναφορές για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, που ήρθαν από χθες στην επιφάνεια, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου πατριωτικού συνασπισμού μας"
"Ο χριστιανισμός τσάκισε την ιδέα της γυναίκας. Με διαφορά μιας ψήφου στη Μακόν, εμείς οι γυναίκες προσδιοριστήκαμε όχι ως ζώα, αλλά ως όντα που προσιδιάζουν με το άρρεν, λίγο κατώτερα από αυτό. Και ότι η έμμηνος ρύση είναι βρωμιά και ακαθαρσία. Πρέπει να διαβάσετε τον Ιωάννη τον λεγόμενο Χρυσόστομο -για μένα βρωμόστομο - να δείτε τι λέει: Πάσα γυνή είναι πηγή ακαθαρσιών, όργανο του διαβόλου", έλεγε η κ. Τζάνη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα "Οι πύλες του ανεξήγητου".

 

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης