Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Austriacard: Αρχίζει την Πέμπτη 23/3 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

tags :
Austriacard: Αρχίζει την Πέμπτη 23/3 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG ανακοινώνει ότι την 23η Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το Χρηματιστήριο Βιέννης
Ξεκινά στις 23 Μαρτίου η διαπραγμάτευση των 18.176.934 νέων μετοχών της AUSTRIACARD Holdings στις κύριες αγορές των χρηματιστηρίων της Αθήνας και Βιέννης, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας
Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG (η «Εταιρεία») δια του παρόντος ανακοινώνει ότι την 23η Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το Χρηματιστήριο Βιέννης των 18.176.934 κοινών, ανώνυμων μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας 1€ ευρώ εκάστη.
4_40.JPG
Η διαπραγμάτευση των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Χρηματιστήριο της Βιέννης θα πραγματοποιείται υπό το σύμβολο «ACAG» και τον κωδικό διαπραγμάτευσης ISIN AT0000A325L0.
Η τιμή εκκίνησης των Μετοχών καθορίστηκε από το Συμβούλιο Διοίκησης της Εταιρείας σε 13.42€ ανά μετοχή και είναι βασισμένη στην αποτίμηση που εμπεριέχει η από 15 Δεκεμβρίου 2022 Fairness Opinion της PwC Advisory Services GmbH, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας στο σύνδεσμο https://www.austriacard.com/investor-relations-ac/listing-prospectus-relevant-documents/
Προκειμένου να δείτε το Ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Χρηματιστήριο της Βιέννης, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας στο σύνδεσμο https://www.austriacard.com/investor-relationsac/listing-prospectus-relevant-documents.
Για περισσότερες πληροφορίες οι μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με την Εταιρεία (κ. Markus Kirchmayr, τηλ. +43 1 61065-384).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης