Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αξιωματούχος Πενταγώνου: Έφτασαν εξωγήινοι στο ηλιακό μας σύστημα και μας παρακολουθούν - Η απίθανη μελέτη

Αξιωματούχος Πενταγώνου: Έφτασαν εξωγήινοι στο ηλιακό μας σύστημα και μας παρακολουθούν - Η απίθανη μελέτη
Η υπόθεση που διατυπώνεται δέχθηκε τα πυρά της επιστημονικής κοινότητας
Την εκτίμηση ότι ένα εξωγήινο σκάφος μπορεί να κρύβεται στο ηλιακό σύστημα κάνουν επιφανείς επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένου του Kilpatrick, διευθυντή της υπηρεσίας AARO του Πενταγώνου σε νέα μελέτη που δημοσιεύουν.
Η μελέτη, η οποία δεν έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο και δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο του Πενταγώνου, «εξετάζει την πιθανότητα ένα τεχνητό διαστρικό αντικείμενο να είναι το μητρικό σκάφος που απελευθερώνει πολλές μικρές διερευνητικές συσκευές στη διάρκεια του κοντινού περάσματος από τη Γη, μια ιδέα επιχείρησης που δεν απέχει πολύ από τις αποστολές της NASA» δήλωσε στο Livescience.com ο αστρονόμος Άβι Λεμπ, που συνυπογράφει τη μελέτη.
Η υπόθεση που διατυπώνεται δέχθηκε τα πυρά της επιστημονικής κοινότητας, με τον Τράβις Τέιλος, ο οποίος μέχρι το 2019 ήταν επικεφαλής της προηγούμενης αμερικανικής υπηρεσίας για τα UFO να κάνει λόγο για γελοιότητες.
Ο Lemp, ωστόσο δεν πτοείται, σε δηλώσεις του στη Daily Mail ανέφερε ότι ο επόμενος στόχος του είναι η ανάσυρση από τον Ειρηνικό Ωκεανό ενός διαστρικού μετεωρίτη που έπεσε στη Γη στις 9 Μαρτίου 2017, έξι μήνες πριν από το κοντινό πέρασμα του Οουμούαμούα.
Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο μετεωρίτης ήταν στην πραγματικότητα drone που απελευθερώθηκε από το «μητρικό σκάφος».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης