Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Αυτογκόλ Ανδρουλάκη, πριμοδοτεί Μητσοτάκη – Αυτοδύναμη η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες

Πέτσας: Αυτογκόλ Ανδρουλάκη, πριμοδοτεί Μητσοτάκη – Αυτοδύναμη η ΝΔ στις δεύτερες κάλπες
Θα φθίνει και άλλο το ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ο κ.Πέτσας
Για αυτογκόλ του Ν. Ανδρουλάκη που πριμοδοτεί τον Κ. Μητσοτάκη έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι δεν θέλει πρωθυπουργό σε μια επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας τον Κ. Μητσοτάκη ή τον Αλ. Τσίπρα.
«Η δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι αυτογκόλ, ακόμη και άθελά του πριμοδοτεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Δεν μπορεί κανείς να διανοηθεί κανέναν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος που έχει αφήσει τέτοιο αποτύπωμα στην κοινωνία, που θα μπορούσε να λέει κάτι τέτοιο.
Ψαρεύει σε θολά νερά, για να δει αν υπάρχει κάποιος καταλληλότερος από τον ίδιο τον αρχηγό του» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πέτσας.

Πολλοί από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν Μητσοτάκη το 2019

Όπως είπε, «ένας κόσμος, όχι ευκαταφρόνητο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ με αντι-ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ψήφισε Μητσοτάκη του 2019.
Τώρα βλέποντας τις πολιτικά εξωφρενικές θέσεις του κ. Ανδρουλάκη θα εμπιστευτεί αυτόν που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα, κι αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης» τόνισε ο κ.Πέτσας, επισημαίνοντας ότι αυτό θα φανεί στις επόμενες δημοσκοπήσεις, καθώς πρόκειται για μια πολιτικά αδιανόητη δήλωση που θα ενισχύσει την πόλωση.

Δεν θα μπούμε στο μυαλό του Ανδρουλάκη

«Δεν βλέπουμε κάτι σοβαρό σε αυτή την πρόταση.
Δεν θα μπούμε στο μυαλό του κ. Ανδρουλάκη και δεν θα κάνουμε εικασίες για πρόσωπα.
Δεν νομίζω ότι είναι σε κάποια θέση να αποκαλύψει κάποιο πρόσωπο» υποστήριξε ο κ.Πέτσας, αναφέροντας πως αυτή η στάση δείχνει πρόβλημα πολιτικής κατεύθυνσης.
«Δεν λέει μόνο για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, λέει και για τον Βαρουφάκη.
Δε νομίζω ότι πολιτικά η στάση αυτή μπορεί να οδηγήσει κάπου.
Θα φθίνει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ.Πέτσας.

Αυτοδύναμη η ΝΔ

Για τον χρόνο των εκλογών είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι συνεπής, καθώς έχει πει ότι θέλει να εξαντλήσει την τετραετία, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να συνυπολογίσει κανείς ότι πάμε στις κάλπες με απλή αναλογική.
Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθηση ότι παρά την τραγωδία των Τεμπών θα προκύψει αυτοδυναμία για τη ΝΔ μετά τη δεύτερη κάλπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης