Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως: Θα προχωρήσουμε σε άλλους 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών - Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει μόνο με στελέχη της ΝΔ

Κεραμέως: Θα προχωρήσουμε σε άλλους 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών - Αυτοδύναμη κυβέρνηση δεν σημαίνει μόνο με στελέχη της ΝΔ
Eπιδιώκουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτοδύναμη δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο με στελέχη της ΝΔ", τόνισε η N. Κεραμέως
Σχετικά Άρθρα
«Εξεπλάγην. Αυτό το οποίο είπε ο κ. Ανδρουλάκης είναι θεσμική ασέβεια. Δεν μπορείς να λες ψηφίστε με, αλλά είναι άγνωστος Χ ποιος θα είναι ο Πρωθυπουργός», ανέφερε η υπουργός Παιδείας, Ν. Κεραμέως, σχολιάζοντας τη στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οποίος εμφανίστηκε αντίθετος σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία πρωθυπουργός θα είναι είτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είτε ο Αλέξης Τσίπρας.
Η κα Κεραμέως μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως με τη ΝΔ, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, έχουν γίνει πολλά τα τελευταία χρόνια.
«Πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας κρίνουν για το συνολικό έργο. Εμείς επιδιώκουμε μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αυτοδύναμη δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο με στελέχη της ΝΔ. Επιδιώκουμε την αυτοδυναμία προκειμένου να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις», τόνισε η κα Κεραμέως.

Διορισμοί εκπαιδευτικών

Περαιτέρω, έκανε λόγο για διορισμούς εκπαιδευτικών.
Όπως είπε, «για 12 χρόνια, από το 2008 έως το 2020 δεν είχε διοριστεί ούτε ένας εκπαιδευτικός. Και ακούγαμε συνεχώς για κενά στα σχολεία. Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε διορίσει σχεδόν 25 χιλιάδες εκπαιδευτικούς. Φέτος, θα προχωρήσουμε σε άλλους 3.700 διορισμούς εκπαιδευτικών, αγγίζοντας τους 28.500 μόνιμων εκπαιδευτικών».
«Επενδύουμε σε ό,τι πολυτιμότερο έχει η εκπαίδευση, προκειμένου να χτίσουμε σταθερούς δεσμούς μεταξύ των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας», σημείωσε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης