Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι απάντησαν στις επιθέσεις – Χτύπησαν τις θέσεις διοίκησης δύο ουκρανικών ταξιαρχιών σε Donetsk και Zaporizhia

Οι Ρώσοι απάντησαν στις επιθέσεις – Χτύπησαν τις θέσεις διοίκησης δύο ουκρανικών ταξιαρχιών σε Donetsk και Zaporizhia
Οι θέσεις διοίκησης της 125ης και 102ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας χτυπήθηκαν στις περιοχές των οικισμών Yampolovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Zaliznichnoye στην περιοχή Zaporizhia
Ο ρωσικός στρατός έπληξε τις θέσεις διοίκησης της 125ης και 102ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και στην περιοχή Zaporizhia, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, αντιστράτηγος Igor Konashenkov, σε ενημέρωση για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία την Κυριακή του Πάσχα (16/4/2023).
«Οι θέσεις διοίκησης της 125ης και 102ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας χτυπήθηκαν στις περιοχές των οικισμών Yampolovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και Zaliznichnoye στην περιοχή Zaporizhia», είπε.
Εξάλλου η ομάδα «Νότια» των ρωσικών στρατευμάτων χτύπησε μονάδες της 77ης αεροπορικής ταξιαρχίας, η οποία προσπαθούσε να αντεπιτεθεί στις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή του οικισμού Maloilinovka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Οι Ρώσοι σκότωσαν περισσότερους από 45 Ουκρανούς στρατιωτικούς ενώ κατέστρεψαν έναν σταθμό ραντάρ AN/TPQ-37 στις κατευθύνσεις Yuzhno-Donetsk και Zaporizhia.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης