Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκτός της ευρωομάδας της Αριστεράς ο Αλέξης Γεωργούλης

Εκτός της ευρωομάδας της Αριστεράς ο Αλέξης Γεωργούλης
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, αρκετές αντιπροσωπείες έλαβαν τον λόγο, τονίζοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης
Το Έκτακτο Προεδρείο της Ομάδας «left» αποφάσισε να τεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός της Ομάδας, σεβόμενη την πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, αρκετές αντιπροσωπείες έλαβαν τον λόγο, τονίζοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης και της ανάγκης η Ομάδα «Left» να λάβει συγκεκριμένη απόφαση άμεσα, κάτι σημαντικό και για την προστασία της.

«Για να γίνει αίτημα άρσης ασυλίας υπάρχουν ενδείξεις ενοχής»

Τους λόγους που δεν είχε δημοσιοποιήσει την καταγγελία της αλλά και αποφάσισε να δώσει το όνομα του Αλέξη Γεωργούλη 4 μήνες μετά την αρχική καταγγελία εξήγησε η Ελένη Χρονοπούλου, η γυναίκα που κατήγγειλε τον εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτή.
«Η καταγγελία μου έγινε την επόμενη μέρα του συμβάντος προσκομίζοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ιατροδικαστικές εκθέσεις, κ.α.) και 4 μήνες μετά, τον Μάιο 2020, ένιωσα έτοιμη να δώσω και το όνομα του θύτη στις βελγικές αρχές, οι οποίες είναι και οι μόνες αρμόδιες για το χειρισμό της υπόθεσης» αναφέρει στην ανάρτησή της, ενώ παράλληλα εξηγεί τους λόγους που δεν το ανακοίνωσε ούτε στην οικογένειά της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης