Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Υπέγραψαν Intrakat - Lamda για το Riviera Tower στο Ελληνικό - Επένδυση 8 δισ. ευρώ

Υπέγραψαν Intrakat - Lamda για το Riviera Tower στο Ελληνικό - Επένδυση 8 δισ. ευρώ
Ο Όμιλος Intrakat, μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με το Ellinikon Project
Το έργο του Riviera Tower στο Ελληνικό ανέλαβε η Intrakat, υπογράφοντας σήμερα τη σχετική συμφωνία με τη Lamda Development.
Ο Όμιλος Intrakat, άλλωστεμ μια επιχείρηση με ηγετική θέση στο ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στην Lamda Development, κύριο developer του Ellinikon Project και το μέλος της κοινοπραξίας που είναι υπεύθυνο για την πρωτοβουλία του Ellinikon Project: το Riviera Tower.

Το project στο Ελληνικό

Το Ellinikon Project είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα.
Κατασκευάζεται στη νότια ακτή της Αθήνας από τη Lamda Development και αποτελεί κρίσιμο μέρος της στρατηγικής του σχεδίου Ελλάδα 2.0, που στοχεύει στην ενθάρρυνση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και στην προσέλκυση ξένων κεφαλαίων.
Στο πλαίσιο του Ellinikon Project, η Lamda Development, μέλος της κοινοπραξίας της Bouygues Batiment International, αναπτύσσει το Riviera Tower, που θα είναι ένας από τους ψηλότερους, πολυτελέστερους και πιο επιβλητικούς πύργους κατοικιών στην Ελλάδα.
Ο πύργος των 50 ορόφων, που πρόκειται να είναι το ψηλότερο πράσινο πολυώροφο κτήριο στη Μεσόγειο, θα διαθέτει θέα στην θάλασσα, πολυτελή διαμερίσματα και μοναδικές ανέσεις, όπως πισίνα, γυμναστήριο και spa. Η τοποθεσία του πύργου στη Αθηναϊκή Ριβιέρα θα προσφέρει στους κατοίκους εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Νέες θέσεις εργασίας

Το Ellinikon Project αναμένεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, που θα τονώσει την οικονομία της Ελλάδας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα προσελκύσει τουρίστες και κεφάλαια, προκαλώντας παράλληλα επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Με την ανάπτυξη υποδομών να αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς έμφασης, η Ελλάδα γνώρισε μια κατασκευαστική έκρηξη ως αποτέλεσμα του σχεδίου Ελλάδα 2.0, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης και ανθεκτικότητας στην Ελλάδα.

Ο ρόλος της Intrakat στην επένδυση 8 δισ. ευρώ

Ο Όμιλος Intrakat, μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με το Ellinikon Project, μια επένδυση η οποία εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 8 δισ. ευρώ.
Ο Όμιλος Intrakat διαχειρίζεται σύνθετα, ευρείας κλίμακας κατασκευαστικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ως ένας από τους ανάδοχους του Ellinikon Project, η Intrakat συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία και στην ανάπτυξή του. Η συμμετοχή της Intrakat είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της έγκαιρης και άριστης ολοκλήρωσης του έργου.
Η κατασκευή του Riviera Tower, ως μέρος του Ellinikon Project, είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους του σχεδίου Greece 2.0, το οποίο αποβλέπει στην προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Το Riviera Tower του Ellinikon Project έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελέσει μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή, που προωθεί την πράσινη ανάπτυξη. Το έργο περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και πρωτοβουλίες που αντικατοπτρίζουν αυτή τη δέσμευση, όπως η ενεργειακή απόδοση, οι βιώσιμες μεταφορές, οι χώροι πρασίνου, η εξοικονόμηση νερού και τα βιώσιμα δομικά υλικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης