Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγεί σε νέα υψηλά τo XA - Mytilineos και ΔΕΗ οι καταλύτες για τις ενεργειακές

tags :
Το εκλογικό αποτέλεσμα οδηγεί σε νέα υψηλά τo XA - Mytilineos και ΔΕΗ οι καταλύτες για τις ενεργειακές
Τι δείχνει η τεχνική εικόνα της BETA
H μεγάλη και απρόβλεπτη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά αποτελεί μια μεγάλη θετική έκπληξη για την αγορά, που ανοίγει τον δρόμο για μεγάλα βήματα στην οικονομία και τις μεταρρυθμίσεις.
Αυτό αναμένεται να αρχίσει να προεξοφλείται με ισχυρούς ρυθμούς από την αγορά και αναμένεται να καταγράψει νέα υψηλά έτους.

Η διάσπαση των 1.140 μονάδων

Η τεχνική εικόνα παραμένει αισιόδοξη καθώς ο Γενικός Δείκτης βρίσκεται πλέον σε επαφή με τα πρόσφατα υψηλά έτους. Η εβδομάδα που πέρασε αναλώθηκε σε κινήσεις μικρού εύρους κυρίως διεκπεραιωτικού χαρακτήρα χωρίς να απειληθούν επίπεδα που θα άλλαζαν δραματικά την διαγραμματική εικόνα υποδηλώνοντας αναμονή ενόψει των μεθαυριανών γεγονότων. Όλοι οι μεσοπρόθεσμοι τεχνικοί δείκτες κοιτάνε πλέον ανοδικά και η διαφυγή από το υψηλό έτους (1.140 μονάδες) θα βάλει στην αγορά ένα νέο φιλόδοξο ανοδικό στόχο, τα υψηλά του 2014 τιμές διαπραγμάτευσης δηλαδή κοντά στις 1.350 μονάδες.

Λόγω
των αλλαγών σε δείκτες και μετοχές που έχουν συντελεστεί από τότε μέχρι σήμερα (ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών, αυξήσεις κεφαλαίου κλπ) οι ενδιάμεσες αντιστάσεις είναι μάλλον δύσκολο να προσδιοριστούν με ακρίβεια, ωστόσο εκτιμώντας μια υπερβολή στην κίνηση των ταλαντωτών οι πιθανότητες μιας πρώτης στάσης θα εντοπίζονταν μεταξύ 1.220 1.230 μονάδων. Στον αντίποδα η πρώτη στήριξη βρίσκεται στις 1.000 μονάδες επίπεδο από το οποίο ξεκίνησε η ανοδική κίνηση μέχρι τα πρόσφατα υψηλά από τις αρχές Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης