Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;

ΣΥΡΙΖΑ για Καραμανλή: Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε;
Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κώστα Αχ. Καραμανλή
Σχετικά Άρθρα
"Ο πολιτικός υπεύθυνος του εγκλήματος των Τεμπών Κώστας Αχ. Καραμανλής σήμερα επιβεβαίωσε ότι η παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Μεταφορών έγινε απλά για να κουκουλωθεί η ασυγκράτητη έπαρση και υπεροψία του μέχρι τις επόμενες εκλογές", απαντά στον βουλευτή της ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.
"Αντί να κρατήσει τα προσχήματα της σεμνότητας και να μην υπενθυμίζει στο πανελλήνιο την πολιτική παρουσία του, που είναι ταυτισμένη με τις χειρότερες εικόνες, έχει το θράσος να αναρωτιέται γιατί ο Αλέξης Τσίπρας άλλαξε εκλογική περιφέρεια, όπως είχε κάθε δικαίωμα.
Αλλά και ο ίδιος θα πρέπει να απαντήσει:
Ο πόνος και η ευθιξία του για την τραγωδία των Τεμπών πόσο κράτησε; Ήταν αρκετά τα εικοσιτετράωρα που μεσολάβησαν από τη «συμβολική» παραίτησή του από υπουργός μέχρι την προκλητική επανατοποθέτησή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας;"

Νωρίτερα, ο Κώστας Καραμανλής είχε σχολιάσει την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στο νομό Σερρών.
Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι «38 μέρες. Τόσο κράτησε το ξαφνικό “ενδιαφέρον” του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες», ενώ συμπλήρωσε πως «ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε».
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα, στον Ρέθυμνο και στην Α’ Πειραιώς. Οι κάλπες της 25ης Ιουνίου δεν θα έχουν σταυρό προτίμησης στους υποψηφίους και η εκλογή των βουλευτών θα γίνει με λίστα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«38 μέρες.Τόσο κράτησε το «ξαφνικό» ενδιαφέρον του κ. Τσίπρα για τις Σέρρες. Στις 30 Απριλίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στο Νομό μας και ζήτησε από τις Σερραίες και τους Σερραίους να καταψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία κι εμένα προσωπικά. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες του γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη.
Και σήμερα που έγινε η επίσημη ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές, είδαμε ότι το όνομα του κ. Τσίπρα δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ψηφοδέλτιο των Σερρών. ‘Αλλη μια απόδειξη ότι τους «συμβολισμούς» στον ΣΥΡΙΖΑ τους αντιλαμβάνονται ως σημαία ευκαιρίας και δημαγωγίας.
Ο κ. Τσίπρας ηττήθηκε και αποχώρησε. Εμείς όμως συνεχίζουμε. Μαζί. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τις Σέρρες. Για την Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης