Διεθνή

Βόμβα Lukashenko: Σκέτη παραπληροφόρηση η αντεπίθεση των Ουκρανών, είναι το απόλυτο φιάσκο

Βόμβα Lukashenko: Σκέτη παραπληροφόρηση η αντεπίθεση των Ουκρανών, είναι το απόλυτο φιάσκο
Η αντεπίθεση των Ουκρανών είναι απλώς παραπληροφόρηση, τόνισε ο Λευκορώσος ηγέτης
Ως σκέτη παραπληροφόρηση χαρακτήρισε την πολυδιαφημισμένη αντεπίθεση των Ουκρανών ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko.
«Οι τρεις ημέρες της "αντεπιθέσεως": αυτά που παρατηρούμε και οι πληροφορίες που λάβαμε από τον Ρώσο πρόεδρο βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία.
Σε διάστημα τριών ημερών, περίπου τρεις δωδεκάδες ουκρανικά άρματα μάχης και 120 ή 130 οχήματα μάχης πεζικού έχουν καταστραφεί.
Και το πλέον φρικτό, περισσότεροι από 2.100 Ουκρανοί σκοτώθηκαν.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ουκρανικής προσπάθειας αντεπίθεσης.
Λοιπόν, πάντα έλεγα αυτό, η αντεπίθεση είναι απλώς παραπληροφόρηση.
Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να είναι αντεπίθεση, αλλά αν υπάρχει, τότε ιδού το αποτέλεσμα από αυτήν σε διάστημα τριών ημερών», είπε ο Lukashenko σε συνάντηση στο Μινσκ με μέλη του Οργανισμού Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO).

Τα αίτια των στρατιωτικών αποτυχιών


Σύμφωνα με τον Lukashenko οι δυτικοί καθοδηγητές του καθεστώτος του Κιέβου προσπαθούν επί του παρόντος να αναλύσουν τα αίτια των στρατιωτικών αποτυχιών της Ουκρανίας.
«Χθες μίλησα με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin και είμαστε απολύτως της ίδιας γνώμης ότι η τρέχουσα κατάσταση αφορά τη Δύση, η οποία πολεμά εκεί, περιμένοντας να δει τα αποτελέσματα της ‘’αντεπιθέσεως’’ και φυσικά χωρίς όλα τα δυτικά όπλα και τους μισθοφόρους, το όλο θέμα θα είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Λευκορώσος ηγέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης