Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα τα σχέδια των Ουκρανών να κινηθούν προς τη θάλασσα στη Zaporozhye

Οι Ρώσοι τίναξαν στον αέρα τα σχέδια των Ουκρανών να κινηθούν προς τη θάλασσα στη Zaporozhye
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο ουκρανικός στρατός είχε προσπαθήσει να επιτεθεί με 1.500 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Zaporozhye, αλλά η επίθεση  αποκρούστηκε
Οι ρωσικές δυνάμεις ματαίωσαν τα σχέδια του ουκρανικού στρατού να προχωρήσει στη θάλασσα στην απόπειρα επίθεσης του προς την κατεύθυνση της Zaporozhye ανέφερε την Πέμπτη (8/6/2023) ο Διοικητής της 58ης Στρατιωτικής Περιφέρειας της στρατιάς «Νότια» στρατηγός Ivan Popov.
«Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις ενέργειες των μονάδων και των εκπροσώπων των στρατιωτικών κλάδων, έπαιξαν τον κεντρικό ρόλο τους στην απόκρουση της προσπάθειας του εχθρού να παραβιάσει την άμυνα της 58ης και, ως συνέχεια της επιτυχίας του, να προχωρήσει στη θάλασσα. επιτυγχάνοντας τον προγραμματισμένο στόχο», ανέφερε ο στρατηγός.
Οι ρωσικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να εκτελούν τις αποστολές μάχης που τους έχουν ανατεθεί, είπε.

Απαιτητική δουλειά μπροστά

«Είναι μπροστά μας σκληρή απαιτητική δουλειά.
Όλα μόλις αρχίζουν.
Γι' αυτό θα προετοιμαστούμε, θα παρακολουθήσουμε την κατάσταση και θα επιτύχουμε τον στόχο που έχει ανατεθεί στον στρατό», είπε ο στρατηγός.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι τη νύχτα προς 8 Ιουνίου ο ουκρανικός στρατός είχε προσπαθήσει να επιτεθεί με 1.500 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Zaporozhye, αλλά η επίθεση του εχθρού αποκρούστηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης