Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αδιανόητη θηριωδία! - Πώς παιδιά από Ουκρανία τροφοδοτούν την επικερδέστερη εγκληματική επιχείρηση στον κόσμο, με 32 δισεκ. δολ. κέρδη ετησίως

Αδιανόητη θηριωδία! - Πώς παιδιά από Ουκρανία τροφοδοτούν την επικερδέστερη εγκληματική επιχείρηση στον κόσμο, με 32 δισεκ. δολ. κέρδη ετησίως
«Ερεβώδεις κύκλοι» συντηρούν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ως νέα πηγή τροφοδότησης της βιομηχανίας trafficking, οργάνων και αδρενοχρώματος
Από τις δυσχερέστερες άμεσες και παράπλευρες συνέπειες του πολέμου είναι οι απώλειες των παιδιών, φυσικές και κοινωνικές.
Φυσικές με τον θάνατό τους και κοινωνικές με τις εξαφανίσεις τους.
Έρευνες μεταφέρουν πως περίπου 19.000 παιδιά έχουν βγει από την Ουκρανία, ενώ οι Ουκρανοί φέρονται να έχουν δώσει περισσότερα από 10.000 ονόματα παιδιών που έχουν εκτοπιστεί με την πλειονόητα αυτών να αναζητούνται και να έχουν «μετακινηθεί» από κυκλώματα trafficking προς χώρες της δύσης και της Ασίας. 
Και αυτή είναι μία διαδικασία που δεν αναμένεται να τελειώσει όσο οι γονείς των παιδιών σκοτώνονται.

Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική επιχείρηση στον κόσμο

Η τραγωδία αυτών των παιδιών είναι πως λόγω χρωμάτων και καταγωγής, είναι περιζήτητα στην ελίτ των παιδόφιλων του κόσμου.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό το θέμα.
Έχει και μια διάσταση πιο απάνθρωπη και ερεβώδη που έχει να κάνει με τον μαρτυρικό θάνατο αυτών των παιδιών, τα ίχνη των οποίων και την τύχη τους, που ενώνεται με την τύχη των παιδιών του κόσμου εξετάζουν δύο ντοκιμαντέρ.
Το πιο πρόσφατο φέρει διάσημη χολιγουντιανή υπογραφή Mel Gibson.
Σύμφωνα με αναφορές, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών για τη βιομηχανία σεξουαλικής εμπορίας παιδιών αξίας 34 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που εκθέτει το Χόλιγουντ, την Ουκρανία και πολλούς διεθνείς παίκτες, όπως μεταφέρει το America First Report.
Ο Tim Ballard, ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Operation Underground Railroad αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ, πως οι Ουκρανοί του έδωσαν πάνω από 10.000 ονόματα παιδιών που είχαν εκτοπιστεί από τον πόλεμο με τη Ρωσία.
Και η αιμορραγία συνεχίζεται...
«Γνωρίζω ότι η εμπορία ανθρώπων είναι μια επιχείρηση 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική επιχείρηση στον κόσμο».

Αδρενόχρωμα και θάνατος

Εκατομμύρια αθώα παιδιά διακινούνται κάθε χρόνο για σεξουαλική δουλεία, βιασμό, βασανιστήρια, εμπόριο οργάνων και το... αδρενόχρωμα (Adrenochrome), μια ουσία τόσο πολύτιμη και ακριβή όπως περιγράφει η ταινία «Τhe Sound of Freedom» βασισμένη στην αληθινή ιστορία της φρίκης εκατομμυρίων αθώων παιδιών που διακινούνται σεξουαλικά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι ελίτ παιδόφιλοι πολλοί εκ των οποίων είναι σε θέσεις κύρους στον κόσμο μας ελέγχουν τα κυκλώματα της βιομηχανίας σεξουαλικής διακίνησης παιδιών σε όλο τον κόσμο, με πολλά διάσημα πρόσωπα εμπλέκονται σε αυτό το κακό, η οποία έχει κέρδη που ξεπερνούν το εμπόριο ναρκωτικών. .
Τι γίνεται όμως με το αδρενόχρωμα;
Όταν ένα παιδί ξέρει ότι θα πεθάνει, το σώμα του εκκρίνει αδρεναλίνη, όπως των ζώων όταν «αισθάνονται» φόβο και απειλή.
Σε αυτή τη φάση δημιουργούν στα παιδιά συνθήκες ώστε να βιώσουν τον χειρότερο τρόμο που μπορεί κάποιος να βιώσει ποτέ.
Όσο το παιδί τρομοκρατείται και ουρλιάζει, τόσο αυξάνεται η ποσότητα της αδρεναλίνης που ρέει στο σώμα του.
Τότε είτε συλλέγου το αδρενόχρωμα από τα επινεφρίδια είτε σκοτώνουν το παιδί και το αδρενόχρωμα συλλέγεται με βελόνα και σύριγγα από τη βάση του πίσω μέρους του λαιμού και της σπονδυλικής τους στήλης.
Μόλις συλλεχθεί, η ουσία πωλείται στη μαύρη αγορά σε εξωφρενικές τιμές για οποιονδήποτε είναι πρόθυμος να πληρώσει το τίμημα.

Δεν υπάρχει κανένα έλεος για τους ηγέτες της ελίτ των παιδόφιλων του κόσμου και όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτήν την θηριωδία και το κακό που διαπράττεται στα αθώα παιδιά που τρομοκρατούνται σκόπιμα για ώρες και μερικές φορές μέρες για να αυξήσουν την ποσότητα της αδρεναλίνης που παράγεται στο αθώο σώμα τους και στη συνέχεια δολοφονούνται.
Η εικόνα ενός παιδιού που βιώνει τον τρόμο και τα βασανιστήρια, να κλαίνε σπαρακτικά ουρλιάζουν για βοήθεια ενώ το σώμα τους είναι δεμένο σε ένα τραπέζι, βασανίζονται και κανείς δεν τους βοηθά... παραλύει τον κάθε νοήμονα και συναισθηματικά υγιή άνθρωπο.

Εάν συνεχιστεί αυτή η αιμορραγία που καταλήγει παιδιά να σφάζονται, να βιάζονται και να βασανίζονται, θα υπάρξουν κρίσεις για τον κόσμο και τη χώρα μας όπως δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος.
Τι θα γινόταν αν ήταν η κόρη ή ο γιος σας;

8 εκατομμύρια παιδιά αγνοούνται

Πρώην εκτελεστικό στέλεχος των Ηνωμένων Εθνών και πρώην Πρόεδρος της Λέσχης της Ρώμης για την Ευρώπη, όπως αναφέρεται στην ταινία, επιβεβαιώνει ότι οι ολιγάρχες που ελέγχουν και στην ουσία με την δύναμή τους κυβερνούν τον κόσμο (η Επιτροπή των 300) είναι παιδόφιλοι που ελέγχουν τα συστήματα παγκόσμιας σεξουαλικής διακίνησης παιδιών, ελέγχουν τον ΟΗΕ και το WEF και καρπώνονται τα κέρδη.
Είναι οι ίδιοι που θεώρησαν την εκλογή Donald Trump... ατύχημα, γιατί δεν περίμεναν να κερδίσει, είχαν προγραμματίσει την πανδημία για το 2016 και τις ελλείψεις τροφίμων και νερού για το 2020, αλλά τώρα έχουν μεταφερθεί για το έτος 2025.
Πάνω από 8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται ετησίως, 8 εκατομμύρια είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Αυστρίας.
Εξαφανίζονται χωρίς καμία πληροφορία.
Αυτή η εγκληματική ενέργεια πρέπει να σταματήσει.
Η αθωότητα τρομοκρατείται, βασανίζεται, πωλείται ως σκλάβος του σεξ και βιάζεται 10 φορές την ημέρα για χρόνια.
Η σεξουαλική εμπορία ανηλίκων είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο εγκληματικότητας που έχει δει ποτέ ο κόσμος.
Έχει ήδη περάσει το παράνομο εμπόριο όπλων και σύντομα πρόκειται να περάσει και το εμπόριο ναρκωτικών.
Το The Sound of Freedom είναι μια αληθινή ιστορία του αγώνα ενός άνδρα να σώσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί από τη φρίκη της σεξουαλικής εμπορίας παιδιών.
Αυτά τα εκατομμύρια αθώα παιδιά υποφέρουν καθημερινά αφάνταστους πόνους και βασανιστήρια.
Αυτή είναι η πραγματικότητα του κόσμου, στον οποίο αθώα παιδιά κατά εκατομμύρια πωλούνται για σεξ, βασανιστήρια και βιασμούς κάθε χρόνο και δεν γίνεται τίποτα γι' αυτό, τίποτα.
Αν ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει τη διαφορά και να σώσει εκατοντάδες παιδιά, φανταστείτε τι θα μπορούσαν να κάνουν ένα εκατομμύριο γενναίοι άνδρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης