Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον θάνατο 7χρονου από τη Νάουσα - Τι ερευνάται

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον θάνατο 7χρονου από τη Νάουσα - Τι ερευνάται
Ο θάνατος του αγοριού, βάσει των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, φαίνεται να προήλθε από στρεπτόκοκκο
Εισαγγελική έρευνα διεξάγεται για τον θάνατο 7χρονου αγοριού από τη Νάουσα που κατέληξε στις 11/6 στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.
Ο θάνατος του αγοριού, βάσει των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, φαίνεται να προήλθε από στρεπτόκοκκο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Δ. Σμυρνής, έδωσε εντολή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνήσει τυχόν ιατρική αμέλεια.
Η έρευνα ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας και ερευνάται εάν τελέστηκε το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ή της έκθεσης που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο από αμέλεια.
Ο εισαγγελέας στην έγγραφη παραγγελία του ζήτησε να επισυναφθούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, όπως και το σύνολο των φακέλων από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύτηκε ο 7χρονος, αλλά και οι καταθέσεις των γονιών του.
Σημειώνεται ότι ο 7χρονος είχε διακομιστεί το περασμένο Σάββατο στο Νοσοκομείο της Νάουσας με πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, παρουσίασε επιδείνωση την επομένη και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς και μετά στο Ιπποκράτειο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης