Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Είναι αναπόφευκτο, ο ρωσικός στρατός θα καταλάβει Οδησσό στα Νότια και Kharkiv στα βόρεια

Scott Ritter (πρώην CIA): Είναι αναπόφευκτο, ο ρωσικός στρατός θα καταλάβει Οδησσό στα Νότια και Kharkiv στα βόρεια
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών, οι Ουκρανοί πρέπει να κατανοήσουν ότι η απώλεια πρόσβασης στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς και η απώλεια του Kharkiv στα βόρεια, είναι αναπόφευκτη
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό μετά την υποχώρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των ΗΠΑ Scott Ritter.
Νομίζω ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία κινούνται όλα. Μόλις οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρυφτούν πίσω από τον Δνείπερο, αφού θα έχουν αποτύχει και οι Ρώσοι αντιληφθούν ότι το μέτωπο έχει διευθετηθεί, θα πάνε στην Οδησσό, τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό πληροφοριών, οι Ουκρανοί πρέπει να κατανοήσουν ότι η απώλεια πρόσβασης στη Μαύρη Θάλασσα, καθώς και η απώλεια του Kharkiv στα βόρεια, είναι αναπόφευκτη εάν το Κίεβο συνεχίσει να διστάζει και αρνείται να διαπραγματευτεί μια διευθέτηση της σύγκρουσης.
Στις αρχές Αυγούστου, ο σύμβουλος του επικεφαλής του γραφείου του Zelensky, Mikhail Podolyak, είπε ότι δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν επαφές μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αφού η Ουκρανία είναι ενάντια σε οποιοδήποτε σενάριο κατάπαυσης του πυρός, καθώς αυτό θα ήταν μια πραγματική νίκη για τη Ρωσία.
Όπως σημειώνεται στην Ρωσία, δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για να αλλάξει η κατάσταση σε μια ειρηνική πορεία, η απόλυτη προτεραιότητα για τη Ρωσία είναι να επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης και τώρα αυτό είναι δυνατό μόνο με στρατιωτικά μέσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης