Τελευταία Νέα
Διεθνή

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ λένε ψέματα! - Οι Ουκρανοί παραδίδονται μαζικά στους Ρώσους για να γλιτώσουν τον θάνατο

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ λένε ψέματα! - Οι Ουκρανοί παραδίδονται μαζικά στους Ρώσους για να γλιτώσουν τον θάνατο
Ξυπνήστε!, καλεί ο Αμερικανός Συνταγματάρχης: Οι ΗΠΑ λένε ψέματα και ανοησίες, οι αναφορές ότι η Ρωσία θα καταλάβει την Ευρώπη έχουν αξία όσο ότι οι Βιετκόνγκ θα επιτεθούν στις ΗΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Οι Ουκρανοί στρατιώτες παραδίδονται μαζικά στους Ρώσους, μη θέλοντας να εκτελέσουν εντολές των διοικήσεων τους που τους καταδικάζουν σε θάνατο, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Ο αριθμός των ουκρανικών μονάδων και του στρατιωτικού προσωπικού που παραδίδονται αυξάνεται καθημερινά».
Αυτό, λέει, οφείλεται στο ότι ήταν κακώς εκπαιδευμένοι και στη συνέχεια έλαβαν εντολές να πάρουν τις οχυρωμένες ρωσικές αμυντικές γραμμές, κάτι που ήταν αδύνατο να συμβεί σημείωσε ο Douglas McGregor, τονίζοντας ότι στη Δύση δεν λένε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στο μέτωπο.
«Η αλήθεια είναι ότι 400.000 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν.
Αυτός είναι ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός» κατέληξε ο McGregor.
Πρόσφατα ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, επιβεβαίωσε ότι είναι σοβαρές οι απώλειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Μόνο στην αντεπίθεση των ουκρανών που ξεκίνησε 4 Ιουνίου 2023 σκοτώθηκαν 66.000 Ουκρανοί στρατιώτες πραγματικά εθνική καταστροφή.

Ξυπνήστε: Οι ΗΠΑ λένε ψέματα και ανοησίες, οι αναφορές ότι η Ρωσία θα καταλάβει την Ευρώπη έχουν αξία όσο ότι οι Βιετκόνγκ θα επιτεθούν στις ΗΠΑ

Οι φόβοι για τις φιλοδοξίες της Ρωσίας να καταλάβει την Ευρώπη είναι τόσο αβάσιμοι όσο ο φόβος για την απόβαση των Βιετκόνγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, εξέφρασε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Έτσι σχολίασε το συνεχές επιχείρημα των αμερικανικών αρχών ότι η Ρωσία φέρεται να επιδιώκει να καταλάβει όλη την Ευρώπη και ο μόνος τρόπος να την σταματήσει είναι να υποστηρίξει την Ουκρανία.
«Όταν ήμουν νέος και μπήκα στη στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, εμείς οι ΗΠΑ πολεμούσαμε ακόμα στο Βιετνάμ.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Lyndon Johnson, ο στρατηγός Γουέστμορλαντ και άλλοι μας είπαν ότι αν δεν πολεμούσαμε τους Βιετκόνγκ και τους Βορειοβιετναμέζους στο Βιετνάμ, θα πρέπει να τους πολεμήσουμε στο Λος Άντζελες και στο Σικάγο», είπε ο Douglas McGregor.
Ο Douglas McGregor χαρακτήρισε αυτό το είδος επιχειρήματος «ανοησία», υπενθυμίζοντας ότι αυτό δεν συνέβη ακόμη και μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Βιετνάμ.
Ο συνταγματάρχης σημείωσε επίσης ότι παρόμοιες δηλώσεις έγιναν για να δικαιολογηθεί η εισβολή στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.
Αυτό ήταν πάντα ανοησία.
Τώρα ακούμε το ίδιο πράγμα για την Ουκρανία.
Οι Αμερικανοί πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι τους λένε ψέματα" κατέληξε ο Douglas McGregor

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης