Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Σκληρό ροκ» από Κασσελάκη: Απρόσκλητη η Μιχαηλίδου στο σχολείο ΑμεΑ - Η απάντηση της υφυπουργού

«Σκληρό ροκ» από Κασσελάκη: Απρόσκλητη η Μιχαηλίδου στο σχολείο ΑμεΑ - Η απάντηση της υφυπουργού
Ο Στέφανος Κασσελάκης δέχθηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι «εξαφάνισε» τη Δόμνα Μιχαηλίδου από το βίντεο της επίσκεψης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας
Σχετικά Άρθρα
(upd) Το «σκληρό ροκ» άρχισε από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχθεί... μύγα στο σπαθί του. Έτσι μετά το σάλο στα social media (όπου έχει έντονη παρουσία ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ), απάντησε γιατί «εξαφάνισε» τη Δόμνα Μιχαηλίδου από το βίντεο της επίσκεψης του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Κασσελάκη, η κ. Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη στο ΕΕΕΕΚ, κάτι που έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. «Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο» αναφέρει επίσης. Ωστόσο, το καλύτερο ο κ. Κασσελάκης το άφησε για το τέλος, επισημαίνοντας: «Ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι' αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».



Η αντίδραση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Η δήλωση του κ. Κασσελάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου, η οποία τονίζει πως Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας. Παράλληλα, στην ίδια δημοσίευση «εξηγεί» την παρουσία της στο σημείο και αναφέρει πως «ήταν πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου, να είναι πολιτικαντής του προηγούμενου αιώνα».
Domna2.JPG

Η επίσκεψη στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας

Την Τετάρτη (27/9/2023), ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς τους οποίους χαρακτήρισε ήρωες.
Όπως σημείωσε «αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.
Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται».




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης