Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξέσπασμα Κασσελάκη κατά ΣΚΑΪ: Να ξεριζώσει τώρα την κουλτούρα διακρίσεων – Ο Αυτιάς προσβάλλει τη νοημοσύνη μας

Ξέσπασμα Κασσελάκη κατά ΣΚΑΪ: Να ξεριζώσει τώρα την κουλτούρα διακρίσεων  – Ο Αυτιάς προσβάλλει τη νοημοσύνη μας
Επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά για ομοφοβικό σχόλιο
Σκληρή επίθεση στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2023) με αφορμή σχόλιο που ειπώθηκε στον αέρα εκπομπής.
Σε αυτό ο παρουσιαστής της εκπομπής αναφέρθηκε στην επερχόμενη παρουσίαση του κ. Κασσελάκη στον στρατό.
Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης προέτρεψε τον όμιλο να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά, που επέδειξε στην περίπτωση του Βασίλη Χιώτη, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού λόγω ομοφοβικού σχολίου.
«Φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα; Όταν εκεί θα παρουσιαστεί;
Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους νεοσύλλεκτους και πολύ σωστά το έχουν κάνει όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς συμπληρώνοντας ότι «τον τιμά, όμως, ότι πάει στρατό.

Κασσελάκης: Ο Αυτιάς προσβάλλει τη νοημοσύνη μας

«Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την αναφορά του δημοσιογράφου.
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι «στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; "Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;". Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζει σημειώνοντας πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα» και προσθέτει ότι «ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του».
«Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α' και β' κατηγορίας», υπογραμμίζει.
«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», καταλήγει ο κ. Κασσελάκης.


Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη

«Ο Γιώργος Αυτιάς ακούει πολύ Χιώτη», αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Δώρα Αυγέρη.
Παρεμβαίνει εκτάκτως το ΕΣΡ

Τη Δευτέρα (16/10/2023) συνεδριάζει εκτάκτως το ΕΣΡ που θα εξετάσει τα χυδαία σχόλια που ειπώθηκαν σε διάφορες εκπομπές για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Η σύγκληση του ΔΣ του ΕΣΡ υπό τη νέα σύνθεση του αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη μετά τα σχόλια του Διευθυντή Ραδιοφώνου Βασίλη Χιώτη που εν συνεχεία τον οδήγησαν σε παραίτηση από τα διευθυντικά του καθήκοντα.
Στις καταγγελίες προστέθηκε και το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά με αφορμή την στράτευση του κ. Κασσελάκη.
Είναι αναμενόμενο ότι το ΕΣΡ θα ασχοληθεί και με μια άλλη πλειάδα καταγγελιών για σχόλια και υπονοούμενα που έχουν γίνει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλες εκπομπές διαφόρων ραδιοτηλεοπτικών Μέσων.


Γεωργιάδης: Το πολύ μέχρι το Πάσχα ο Κασσελάκης


«Το πολύ μέχρι το Πάσχα βλέπω τον Κασσελάκη. Όταν κατέβηκε για αρχηγός έκανε λαμπερή προεκλογική εκστρατεία, από την ημέρα που εξελέγη ο Κασσελάκης έχασε τη λάμψη του», τόνισε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδ. Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως είναι λάθος ό,τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον ΣΕΒ.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξήγησε πως «ο κ. Κασσελάκης στον ΣΕΒ είπε δύο πράγματα που εμένα, ως υπουργός Εργασίας, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση. Είπε ότι πρέπει να επανανομοθετήσουμε τον βάσιμο λόγο απόλυσης και να θεσπίσουμε περιορισμούς στις προσλήψεις.
Έχουμε κάτσει στο υπουργείο ένα ολόκληρο 24ωρο, προσπαθώντας να διερμηνεύσουμε τι θα πει περιορισμός στις προσλήψεις. Ό,τι έχει πει ο Κασσελάκης στον ΣΕΒ είναι λάθος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης