Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πήρε θέση υπέρ του Κασσελάκη ο Φάμελλος - «Έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και ένα κείμενο θέσεων που το έχουμε ψηφίσει όλοι»

Πήρε θέση υπέρ του Κασσελάκη ο Φάμελλος - «Έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και ένα κείμενο θέσεων που το έχουμε ψηφίσει όλοι»
«Η βάση θα αποφασίσει χωρίς ενδιάμεσους για την επόμενη μέρα» τονίζει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Η βάση θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα στο Συνέδριο, έχουμε πολιτική διαδρομή που είναι συμφωνημένη από όλους τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.
Όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει σε συνέδριο στην Πέμπτη και η βάση θα αποφασίσει χωρίς ενδιάμεσους για την επόμενη μέρα.
Το θέμα δεν ήταν η αλλαγή προέδρου μετά τη διπλή οδυνηρή ήττα στις βουλευτικές εκλογές, αλλά ποιο κόμμα και με ποια πρόταση και προφανώς με ποια μέλη θα πάει στην επόμενη μέρα, αυτή την υποχρέωση δεν την αναιρεί κανένα ενδιάμεσο περιστατικό, τόνισε ο κ. Φάμμελλος.
Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι και οι πολλές δηλώσεις δεν βοηθάνε πάντα ενώ ανέφερε ότι θέλω τα όργανα να έχουνε μία απόφαση.
Κανείς δεν θα μας στερήσει τη δυνατότητα να δώσουμε προοδευτική διέξοδο στην κοινωνία υπογράμμισε και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μια συγκεκριμένη διαδρομή.
Ακόμα είπε ότι σήμερα έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο και ένα κείμενο θέσεων που όλοι μας το έχουμε ψηφίσει, έχουμε μια πολιτική διαδρομή που είναι συμφωνημένη από όλους.
Όπως είπε «Δηλαδή τι έχουμε σήμερα; Έχουμε εκλεγμένο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη που δεν έχει αμφισβητηθεί από πουθενά η διαδικασία και έχουμε ένα κείμενο θέσεων που όλοι μας και ο Στέφανος ο Κασσελάκης το έχουμε ψηφίσει. Δηλαδή νομίζω ότι υπήρχε μόνο ένα λευκό. Άρα έχουμε πολιτική διαδρομή που είναι συμφωνημένη από όλους και από όλες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφισβήτηση αυτό. Αυτό εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συζητήσει η Πολιτική Γραμματεία. Δηλαδή πάμε την Πέμπτη στο συνέδριο με ενιαίο κείμενο θέσεων που το έχουμε όλοι συμφωνήσει, που δίνει διέξοδο στην ελληνική κοινωνία».
Για τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φάμελλος ανέφερε ότι « Θα σας πω ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μιλούσε ποτέ μέσω τρίτου, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει και έχει μιλήσει με μια συνταρακτική τοποθέτηση. Όταν ένας πολιτικός ηγέτης με την πορεία του Αλέξη Τσίπρα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη αποχωρεί για να δημιουργήσει μια πολιτική τομή προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δηλώνοντας ξεκάθαρα σε όλους τους τόνους ότι είναι στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και τον εκπροσωπεί σε αρκετά φόρα, εν προκειμένω και στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει μιλήσει. Το να επαναφέρουμε συνέχεια το ερώτημα αν θα ξαναμιλήσει είναι σαν να φθείρουμε και το πολιτικό κεφάλαιο που μας έχει αφήσει, Δηλαδή μας έχει αφήσει μια κληρονομιά που λέει ότι εγώ κάνω στην άκρη για το επόμενο κύμα. Γιατί πρέπει το επόμενο κύμα να δώσει λύση κυβερνητική στην Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης