Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρωτοφανές περιστατικό στη Δράμα: Της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της

Πρωτοφανές περιστατικό στη Δράμα: Της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Δράμα, όταν μία 38χρονη κατήγγειλε ότι άγνωστοι της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή της αλλά και των δύο παιδιών της.
Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε, της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της.
"Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες", περιέγραψε στη Voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη.
Αρχικά δεν υποψιάστηκε κάτι και πίστεψε πως πρόκειται για μηχανική βλάβη, καθώς είδε λάδια κάτω από το αυτοκίνητο. Κάλεσε οδική βοήθεια και μετέφερε το αυτοκίνητο στο συνεργείο, ενώ η ίδια και τα παιδιά της εξυπηρετήθηκαν με το αυτοκίνητο του συζύγου της. Όμως, ο ιδιοκτήτης του συνεργείου της τηλεφώνησε και της είπε:
"Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ", μου είπε και ανέφερε ότι στα φρένα έχει μπει ανθρώπινο χέρι. Ότι έκοψαν το σωληνάκι των φρένων, ότι έγινε ανθρώπινη παρέμβαση", είπε η γυναίκα.

Η αστυνομία της είπε ότι δεν υπήρχε έγκλημα

Άμεσα τηλεφώνησε στην αστυνομία μεταφέροντας όσα είχαν συμβεί για να λάβει τηλεφωνικά την απάντηση... "μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα", όπως είπε η 38χρονη.
"Του απάντησα ότι το γεγονός πως είμαι ζωντανή δεν σημαίνει ότι δεν έγινε απόπειρα και ότι μπορούσαν να το διαπιστώσουν και αυτοί από την αστυνομία. Του έδωσα πληροφορίες και του είπα ότι θα πάω στο τμήμα για να κάνω μήνυση", μετέφερε η 38χρονη.
Απευθύνθηκε τηλεφωνικά και στην Εισαγγελία, απ’ όπου την παρέπεμψαν πάλι στην αστυνομία.
"Η γυναίκα αυτή κινδυνεύει, πρόκειται για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με όσα ξέρουμε. Μπορεί ο δράστης ανά πάσα στιγμή να στραφεί εναντίον της με άλλους τρόπους.
Το βασικό είναι να καταλάβουν οι αρχές τι ακριβώς συμβαίνει και κάνουμε ό,τι μπορούμε κι εμείς να βοηθήσουμε τις αρχές με όσα γνωρίζουμε", είπε από την πλευρά του στη Voria.gr, ο συνήγορός της Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης.
Όταν η γυναίκα προσέφυγε στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έσπευσαν στο συνεργείο και εξέτασαν το αυτοκίνητο. "Επιβεβαιώθηκε ότι είναι κομμένο το μεταλλικό σωληνάκι από τα φρένα, όπως μου είπαν είναι με εργαλείο. Μου το πιστοποίησαν και από το εγκληματολογικό της αστυνομίας", είπε η γυναίκα. Πλέον δεν υπήρχε αμφιβολία και οι φόβοι της ενισχύθηκαν.
"Έχω σοκαριστεί. Κάθομαι και αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να θέλει να μου κάνει τόσο κακό με δύο παιδικά καρεκλάκια στο πίσω κάθισμα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι μητέρα με δύο παιδιά", περιέγραψε στη Voria.gr η μητέρα.
Η 38χρονη μετέφερε στην αστυνομία ότι δεν μπορεί να υποπτευθεί κανέναν, ωστόσο παραμένει τρομοκρατημένη.
Οι ανησυχίες της εντείνονται από το γεγονός πως ο δράστης ή οι δράστες έκοψαν τα φρένα σε ένα χρονικό σημείο που είχε κίνηση κοντά στο σπίτι της χωρίς να διστάσουν για οτιδήποτε. "Έχει επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι στα φρένα. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι κάποιος ήθελε να τη βλάψει. Ο κίνδυνος είναι ακόμη μεγαλύτερος αν σκεφτεί κανείς ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα δύο ανήλικα παιδιά της", συμπλήρωσε ο κ. Χατζηκαλλινικίδης.
Η γυναίκα ζήτησε προστασία από την αστυνομία, με την έννοια να γίνεται έλεγχος από περιπολικό έστω στη γειτονιά της. "Εγώ ήδη σταθμεύω το αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή", ανέφερε και είπε πως οι αστυνομικοί της μετέφεραν ότι διαθέτουν ένα μόνον περιπολικό για ολόκληρη την περιοχή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης