Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Βελόπουλου: Ανεπίτρεπτα πράγματα, που διχάζουν τους Έλληνες

Αιχμές Μητσοτάκη κατά Βελόπουλου: Ανεπίτρεπτα πράγματα, που διχάζουν τους Έλληνες
«Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά ούτε θα βριζόμαστε ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια» δήλωσε ο πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξεπάλεσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την προτροπή του πρώτου προς τους βουλευτές να μην πηγαίνουν στην Εκκλησία τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.
«Επισκέφτηκα μαζί με τον Ιερώνυμο κάποιες πολύ σημαντικές δομές της Αρχιεπισκοπής. Να στείλουμε κι ένα μήνυμα αγάπης, ενότητας κι αλληλεγγύης και να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς, που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται την χριστιανική πίστη. Λες και κάποιοι είναι περισσότερο Χριστιανοί από κάποιους άλλους» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας: «Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, που διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι. Μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί. Μπορεί να διαφωνούμε, αλλά ούτε θα βριζόμαστε ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης