Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Έξαλλος ο Alexander Syrsky με την παράδοση της 25ης Ουκρανικής Ταξιαρχίας

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Έξαλλος ο Alexander Syrsky με την παράδοση της 25ης Ουκρανικής Ταξιαρχίας
"Όταν ένας σχηματισμός αυτού του μεγέθους παραδίδεται στο πεδίο της μάχης, αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός, αυτό συνέβη, στο χωριό Vodyanoye, στρατιώτες από την 25η ξεχωριστή αερομεταφερόμενη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων παραδόθηκαν"
Ο αρχιστράτηγος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Alexander Syrsky, ήταν εκτός εαυτού όταν πληροφορήθηκε την παράδοση στρατιωτών της 25ης Ουκρανικής ταξιαρχίας, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλέξανδρος Μερκούρης.
«Όταν ένας σχηματισμός αυτού του μεγέθους παραδίδεται στο πεδίο της μάχης, αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός, αυτό συνέβη, στο χωριό Vodyanoye, στρατιώτες από την 25η ξεχωριστή αερομεταφερόμενη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων παραδόθηκαν.
Μετά από αυτό, αποφάσισε να διαλύσει την ταξιαρχία, είπε ο Alexander Syrsky.
Νωρίτερα, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι στρατιώτες της 25ης χωριστής αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων παραδόθηκαν στο ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό της ομάδας στρατευμάτων Κέντρου στην κατεύθυνση Avdiivka.
Σύμφωνα με τους κρατούμενους, η ουκρανική διοίκηση δεν εμφανίστηκε ποτέ στο προσκήνιο αλλά έδινε εντολές εξ αποστάσεως - χρησιμοποιώντας ραδιοεπικοινωνίες.
Πρόσθεσαν επίσης ότι χρησιμοποιήθηκαν ως τροφή για κανόνια, ανεξάρτητα από τις κολοσσιαίες απώλειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης