Τελευταία Νέα
Διεθνή

Linkevičius (Πρεσβευτής Λιθουανίας): Υπάρχει σχέδιο να χτυπηθεί η Γέφυρα της Κριμαίας

Linkevičius (Πρεσβευτής Λιθουανίας): Υπάρχει σχέδιο να χτυπηθεί η Γέφυρα της Κριμαίας
Ο Linkevicius δημοσίευσε ένα κολάζ με μια εικόνα μιας γέφυρας και μια φωτογραφία μιας εκτόξευσης πυραύλου
Ο Λιθουανός Πρέσβης στη Σουηδία, πρώην επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών της Λιθουανίας, Linas Linkevičius δημοσίευσε μια ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο X με έναν υπαινιγμό για επικείμενο χτύπημα στη Γέφυρα της Κριμαίας.
Ο Linkevicius δημοσίευσε ένα κολάζ με μια εικόνα μιας γέφυρας και μια φωτογραφία μιας εκτόξευσης πυραύλου.
Συνόδευσε τις εικόνες με την επιγραφή: «Αν κάποιος δεν είχε ακόμη την ευκαιρία να βγάλει φωτογραφία στη γέφυρα της Κριμαίας, υπάρχει ακόμη χρόνος».
«Φαίνεται ότι το περιβόητο tweet του (τώρα υπουργού Εξωτερικών της Πολωνίας) Sikorsky για τη δολιοφθορά στο Nord Stream, το οποίο αργότερα διέγραψε, εμπνέει τα δουλοπρεπή σκυλάκια της Βαλτικής, όταν έρθει η ημέρα της κρίσης, και θα μετανιώσουν για όλα αυτά τα λάθη», έγραψε Ρώσος αξιωματούχος.
Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Sikorsky, ο οποίος δεν κατείχε ακόμη τη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, αποκάλυψε τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στη ζημιά στον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream.
«Είναι μικρό πράγμα, αλλά είναι ωραίο», έγραψε στο Twitter κάτω από μια φωτογραφία από τον τόπο του ατυχήματος.
«Ευχαριστώ, ΗΠΑ», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τι εννοούσε.
Αργότερα, ο Sikorsky δημοσίευσε στο προφίλ του ένα απόσπασμα του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, ο οποίος απείλησε να καταστρέψει τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream 2.
Στις αρχές Απριλίου, η βρετανική εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενη υψηλόβαθμους αξιωματούχους της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών, δημοσίευσε μια δήλωση ότι η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών (GUR) του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στη γέφυρα της Κριμαίας και ενδέχεται να επιχειρήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης