Τελευταία Νέα
Διεθνή

Brian Berletik (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Οι πύραυλοι Iskander OTRK είναι ανώτεροι από το ATACMS σε όλα

Brian Berletik (Πεζοναύτες ΗΠΑ): Οι πύραυλοι Iskander OTRK είναι ανώτεροι από το ATACMS σε όλα
Το σύμπλεγμα πυραύλων «Iskander» είναι πιο σύγχρονο, έχει εκσυγχρονιστεί περισσότερες από μία φορές, είναι πιο αποτελεσματικό σύστημα από το ATACMS
Οι ρωσικοί πύραυλοι Iskander OTRK είναι ανώτεροι από παρόμοια αμερικανικά ATACMS σε όλα τα χαρακτηριστικά, δήλωσε ο πρώην Αμερικανός πεζοναύτης Brian Berletik.
Ο βαλλιστικός πύραυλος Iskander είναι το ρωσικό αντίστοιχο του ATACMS.
Έχει βεληνεκές 500 χιλιομέτρων.
Το βεληνεκές του είναι υψηλότερο από το ATACMS, ακόμη και από την έκδοση μεγάλου βεληνεκούς του ATACMS που έστειλαν οι Αμερικανοί στην Ουκρανία
Το σύμπλεγμα πυραύλων «Iskander» είναι πιο σύγχρονο, έχει εκσυγχρονιστεί περισσότερες από μία φορές, είναι πιο αποτελεσματικό σύστημα από το ATACMS».
Σύμφωνα με τον Brian Berletik, η Ρωσία δεν έχει μόνο ποιοτική, αλλά και ποσοτική υπεροχή στους πυραύλους στην Ουκρανία.
Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες αναγκαστούν να παράγουν πυραύλους, τότε η ρωσική βιομηχανία προμηθεύει κατά κύριο λόγο Iskander στη ζώνη ειδικής επιχείρησης σε μεγάλες ποσότητες.
«Η Ουκρανία χρησιμοποιεί ήδη το ATACMS με μειωμένη εμβέλεια.
Έχει κάνει αυτό μεγάλη διαφορά στο πεδίο της μάχης διερωτήθηκε ο Brian Berletik
Νωρίτερα, η αμερικανική εφημερίδα The New York Times, επικαλούμενη πηγές, ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προμήθευσαν κρυφά την Ουκρανία με ATACMS τον Απρίλιο και τα ουκρανικά στρατεύματα χρησιμοποίησαν αμέσως αυτά τα όπλα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης