Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα International Geology Review: Γιατί έχει συννεφιά ο ουρανός την Μεγάλη Παρασκευή;

Έρευνα International Geology Review: Γιατί έχει συννεφιά ο ουρανός την Μεγάλη Παρασκευή;
Μετά την Πανσέληνο πριν το Πάσχα, ο καιρός είναι αρκετά άστατος

Τη δική του εξήγηση με βάση επιστημονικά δεδομένα για τον μουντό καιρό, χαρακτηριστικό φαινόμενο της Μεγάλης Παρασκευής, έδωσε ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.
Επικαλείται δε μια έρευνα του International Geology Review.

 

Αναλυτικά:

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 'ΜΑΥΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ' ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ;
Οι μέχρι στιγμής σχετικές μελέτες έδωσαν την ίδια διάσταση και «ανακάλυψαν » ξανά αυτό που ο λαός γνώριζε από παλιά. Ότι δηλαδή μετά την Πανσέληνο πριν το Πάσχα, ο καιρός είναι αρκετά άστατος.
Σε σχέση με την Μεγάλη Εβδομάδα η οποία «πέφτει» αμέσως μετά την Εαρινή Πανσέληνο, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι με βάση και τα επιστημονικά δεδομένα- έστω και στατιστικά -συγκεντρώνονται λίγο υψηλότερες πιθανότητες από το τυχαί , ότι ο καιρός θα κυλά την Μεγάλη Παρασκευή με μουντό και κλειστό καιρό.
Πάντα έτσι θα γίνεται κάθε χρονιά , καθώς μετά από αυτήν τη ''Μαύρη Μέρα" και την Σταύρωση θα ακολουθεί η Ανάσταση. Ο ουρανός θα ανοίγει και θα έρχεται εκείνη η Λαμπρή Ημέρα για να γεννηθεί η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αδιαφορία και να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για τους συνανθρώπους μας. Να στραφούμε προς το μεγαλείο της άδολης και της αληθινής Αγάπης»

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης