Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δύο ρωσικά Tu-95MS πέταξαν πάνω από τα νερά της Βερίγγειας Θάλασσας, κοντά στην Αλάσκα

Δύο ρωσικά Tu-95MS πέταξαν πάνω από τα νερά της Βερίγγειας Θάλασσας, κοντά στην Αλάσκα
Δύο στρατηγικά πυραυλικά αεροσκάφη Tu-95MS της αεροπορίας μεγάλου βεληνεκούς των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πραγματοποίησαν μια προγραμματισμένη πτήση στον εναέριο χώρο πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Βερίγγειας Θάλασσας, κοντά στη δυτική ακτή της Αλάσκας
Δύο ρωσικά αεροπλανοφόρα στρατηγικών πυραύλων Tu-95MS πραγματοποίησαν προγραμματισμένη πτήση πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Βερίγγειας Θάλασσας κοντά στη δυτική ακτή της Αλάσκας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Δύο στρατηγικά πυραυλικά αεροσκάφη Tu-95MS της αεροπορίας μεγάλου βεληνεκούς των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πραγματοποίησαν μια προγραμματισμένη πτήση στον εναέριο χώρο πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Βερίγγειας Θάλασσας, κοντά στη δυτική ακτή της Αλάσκας.
Η συνοδεία μαχητικών παρασχέθηκε από τα πληρώματα των αεροσκαφών Su-30SM των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων», ανέφερε το τμήμα.
Το Υπουργείο Άμυνας πρόσθεσε ότι «σε ορισμένα στάδια της διαδρομής, τα στρατηγικά πυραυλοφόρα, ακολουθήκαν από μαχητικά από ξένες χώρες».
Όπως σημειώνεται, πιλότοι αεροπορίας μεγάλης εμβέλειας των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πετούν τακτικά πάνω από τα ουδέτερα ύδατα της Αρκτικής, του Βόρειου Ατλαντικού, της Μαύρης και της Βαλτικής Θάλασσας, καθώς και του Ειρηνικού Ωκεανού.
«Όλες οι πτήσεις αεροσκαφών των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου», πρόσθεσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης