Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βερολίνο: Πύρινη κόλαση στο εργοστάσιο της Diehl Metal Applications - Παράγει συστήματα αεράμυνας Iris-T για την Ουκρανία;

Βερολίνο: Πύρινη κόλαση στο εργοστάσιο της Diehl Metal Applications - Παράγει συστήματα αεράμυνας Iris-T για την Ουκρανία;
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το εργοστάσιο περιείχε επικίνδυνες χημικές ουσίες

Το Βερολίνο τυλίχθηκε από τοξικό καπνό μετά από μια τεράστια φωτιά που ξέσπασε στο μεταλλουργικό εργοστάσιο Diehl Metal Applications.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το εργοστάσιο περιείχε επικίνδυνες χημικές ουσίες, όπως θειικό οξύ και κυανιούχο χαλκό, καθιστώντας τον καπνό από τη φωτιά ιδιαίτερα επικίνδυνο για την υγεία.
Η φωτιά έπληξε τέσσερις ορόφους του κτιρίου του εργοστασίου και μέρος των δομών του κτιρίου κατέρρευσε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στο τεχνικό δωμάτιο και, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς.
Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους των γύρω περιοχών να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να αποφύγουν την έκθεση στον καπνό, ο οποίος εξακολουθεί να αποτελεί υψηλή απειλή για την υγεία.

Αρχικά, εμφανίστηκαν πληροφορίες ότι το εργοστάσιο παράγει συστήματα αεράμυνας Iris-T για την Ουκρανία. Ωστόσο, αργότερα έγινε γνωστό ότι η παραγωγή αεράμυνας πραγματοποιείται σε άλλη επιχείρηση της εταιρείας Diehl Defense και η Diehl Metal Applications ειδικεύεται στον καθαρισμό και τον γαλβανισμό μετάλλων.
Οι υπηρεσίες πυροσβεστικής και διάσωσης συνεχίζουν να μάχονται με τη φωτιά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης