Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να περικυκλώνουν την ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Krasnogorovka

Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να περικυκλώνουν την ομάδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Krasnogorovka
Τα ουκρανικά στρατεύματα, εκπροσωπούμενα από την 59η ταξιαρχία, ήταν υπό την απειλή πλήρους περικύκλωσης

Τα ρωσικά στρατεύματα ενέτειναν τις επιθετικές επιχειρήσεις στην περιοχή Krasnogorovka, χρησιμοποιώντας περίπλοκες τακτικές για να περικυκλώσουν τον εχθρό, κάτι που οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές στην πρώτη γραμμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από στρατιωτικούς αναλυτές και τοπικές πηγές, η 5η Ταξιαρχία των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε αποφασιστικές επιθέσεις από ανατολικά και νότια της Krasnohorivka, όπου η ουκρανική άμυνα είχε προηγουμένως υποστεί σοβαρή πίεση.
Τα ουκρανικά στρατεύματα, εκπροσωπούμενα από την 59η ταξιαρχία, ήταν υπό την απειλή πλήρους περικύκλωσης.
Πρόσφατα, οι αμυντικές γραμμές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή αυτή έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά, γεγονός που συνδέθηκε με απώλεια προσωπικού και εξοπλισμού, καθώς και με προβλήματα εφοδιασμού.



Μονάδες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων ενέτειναν επίσης την επίθεσή τους από τα βορειοανατολικά, προσεγγίζοντας στρατηγικά σημαντικές θέσεις στην πόλη και τη βιομηχανική της ζώνη κοντά στο πυρίμαχο εργοστάσιο. Οι επιτυχίες στη βορειοανατολική πλευρά επέτρεψαν στα ρωσικά στρατεύματα να αυξήσουν περαιτέρω την πίεση στις ουκρανικές δυνάμεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πλήρη περικύκλωση.
Καθώς ο ρωσικός στρατός συνεχίζει να πιέζει, η κατάσταση για τα ουκρανικά στρατεύματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Krasnohorivka γίνεται πιο δύσκολη.
Οι γραμμές άμυνας συρρικνώνονται και οι ευκαιρίες για ελιγμούς περιορίζονται ολοένα και περισσότερο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης