Τελευταία Νέα
Διεθνή

Να προσεγγίσει τη Ρωσία επιχειρεί το Ισραήλ - «Σημαντικές οι σχέσεις μας, παρά τις διαφωνίες»

Να προσεγγίσει τη Ρωσία επιχειρεί το Ισραήλ - «Σημαντικές οι σχέσεις μας, παρά τις διαφωνίες»
Οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι πραγματικά σημαντικές για το Ισραήλ, δήλωσε η πρέσβειρα του Ισραήλ στη Μόσχα Simona Halperin
Οι σχέσεις με τη Ρωσία είναι πραγματικά σημαντικές για το Ισραήλ, δήλωσε η πρέσβειρα του Ισραήλ στη Μόσχα Simona Halperin σε συνέντευξή της στο TASS, επιχειρώντας προσέγγιση μετά τα τελευταία αρνητκά γεγονότα.
«Οι σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Ρωσίας είναι πραγματικά σημαντικές για εμάς. Νομίζω ότι είναι αμοιβαίες.
Έχω πολύ καλές επαφές σε προσωπικό επίπεδο, σε επαγγελματικό επίπεδο, και είμαι ευγνώμων γι' αυτό", σημείωσε η Halperin.
Η διπλωμάτης υπογράμμισε ότι ο διάλογος μεταξύ Ισραήλ και Ρωσίας είναι σημαντικός, ακόμη και για τα θέματα στα οποία τα μέρη «διαφωνούν απολύτως», τόνισε, σχολιάζοντας την κλήση της στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών λίγο μετά την έναρξη της εργασίας της στη θέση αυτή σε σχέση με «απαράδεκτες δηλώσεις».
Η πρέσβειρα πρόσθεσε ότι καθήκον της δεν είναι μόνο να εντοπίσει τις υπάρχουσες διαφορές, αλλά και να αναπτύξει τις σχέσεις μεταξύ των χωρών γενικότερα.
Σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια των αρκετών μηνών της παραμονής της στη Ρωσία, η διαδικασία αυτή προχώρησε «αρκετά σοβαρά».
«Ένα από τα πιο πολύτιμα πράγματα που περιγράφει τη σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ρωσίας είναι ότι μπορούμε να λέμε ειλικρινά ο ένας στον άλλον όλα όσα πρέπει να πούμε.
Και προσωπικά πιστεύω πολύ στον άμεσο, ειλικρινή διάλογο", τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης