Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον Εισαγγελέα οι 28 συλληφθέντες σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών

Στον Εισαγγελέα οι 28 συλληφθέντες σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών
Πρόκειται γαι 10 άνδρες και 18 γυναίκες, εκ των οποίων οι 9 αλλοδαποί
Σχετικά Άρθρα
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν σήμερα, Τετάρτη 15/5, οι 28 συλληφθέντες στη Νομική Σχολή Αθηνών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, απείθειας, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τις φωτοβολίδες.
Πρόκειται γαι 10 άνδρες και 18 γυναίκες, εκ των οποίων οι 9 αλλοδαποί (1 Ισπανός, 3 Γαλλίδες, 2 Γερμανίδες 2 Ιταλίδες και 1 Αγγλίδα), οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών για την εκκένωση κατάληψης που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 13/5.
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι οι αλλοδαποί ουδεμία σχέση έχουν με τη Σχολή, ενώ 15 δήλωσαν ότι είναι φοιτητές.
Συνολικά από τους χώρους που ερευνήθηκαν, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καπνογόνα, ρόπαλα, σημαίες, μάσκες, κράνη, πανό, ρουχισμός και πλήθος από χειρόγραφες σημειώσεις και έντυπα αναρχικού περιεχομένου.
n3.JPG
n4.JPG
n2_2.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης