Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Το Ουκρανικό μέτωπο έχει αποδυναμωθεί – Μεταφέρουν στρατό από Avdiivka στο Kharkiv

Nicolas Richoux (Γάλλος στρατηγός): Το Ουκρανικό μέτωπο έχει αποδυναμωθεί – Μεταφέρουν στρατό από Avdiivka στο Kharkiv
Προφανώς, o Ουκρανικός στρατός, πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματα από από το Artemovsk και την Avdiivka - και να τα στείλει στο βορρά λέει ο Γάλλος απόστρατος στρατηγός
Η επίθεση της Ρωσίας στην περιοχή του Kharkiv αναγκάζει την ουκρανική διοίκηση να μεταφέρει μονάδες κοντά στην Avdiivka και το Bakhmut ή Artemovsk για να υπερασπιστεί το Kharkiv, δήλωσε ο πρώην διοικητής της 7ης Ταξιαρχίας Tank των Γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατος στρατηγός Nicolas Richoux, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι LCI.
«Προφανώς, o Ουκρανικός στρατός, πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματα από από το Artemovsk και την Avdiivka - και να τα στείλει στο βορρά.
Αυτό αποδυναμώνει το νότιο μέτωπο», τόνισε ο Nicolas Richoux
Σύμφωνα με τον στρατηγό, η μεταφορά μονάδων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων από το Chasiv Yar και την Avdiivka εξυπηρετεί το στρατηγικό σχέδιο της ρωσικής διοίκησης.
Ο Nicolas Richoux προτείνει ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θέλουν να δελεάσουν τις εφεδρείες του ουκρανικού στρατού και να τις καταστρέψουν.
Ο επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, δήλωσε ότι η κατάσταση για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στην περιοχή του Kharkiv εξελίσσεται σε πολύ κρίσιμη.
Τόνισε επίσης ότι θα ήταν δύσκολο για την Ουκρανία να ανακατευθύνει τις ουκρανικές μονάδες στην περιοχή του Kharkiv, καθώς είναι συγκεντρωμένες σε άλλες περιοχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης