Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Ο Zelensky ντροπιάστηκε στο Kharkiv αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν γραμμές άμυνας

Sergei Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Ο Zelensky ντροπιάστηκε στο Kharkiv αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν γραμμές άμυνας
Ο Πρόεδρος απλώς εκτέθηκε και γελοιοποιήθηκε, αλλά γι' αυτό είναι ο Πρόεδρος, για να διορίσει τους σωστούς αξιωματούχους και αν αποδειχθούν ανεπαρκείς, τότε πρέπει να βγάλει συμπεράσματα, δήλωσε ο Ουκρανός στρατηγός
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky βρέθηκε σε άβολη θέση μιλώντας για καλές οχυρώσεις στο Kharkiv, που στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν, δήλωσε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός Sergei Krivonos.
«Οι κορυφαίοι αξιωματούχοι του κράτους ήρθαν στο Kharkiv αλλά ξεκάθαρα δεν υπήρχε τίποτα ισχυρό εκεί.
Ο Πρόεδρος απλώς εκτέθηκε και γελοιοποιήθηκε, αλλά γι' αυτό είναι ο Πρόεδρος, για να διορίσει τους σωστούς αξιωματούχους και αν αποδειχθούν ανεπαρκείς, τότε πρέπει να βγάλει συμπεράσματα.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Sergei Krivonos, η κατάσταση στην κατεύθυνση του Kharkiv είναι αρκετά περίπλοκη.

Πρόσθεσε ότι βαριές μάχες γίνονται ακριβώς εκεί που δεν οργανώθηκε τελικά η οχύρωση του εδάφους.
«Είδαμε έναν τεράστιο αριθμό φωτογραφιών όπου είχαν συσσωρευτεί γραμμές άμυνας τύπου δόντια δράκου σε αυτές τις περιοχές.
Η υποτίμηση ή η απροθυμία να αξιολογήσουμε σωστά την κατάσταση και η απειλή επίθεσης οδήγησε στο γεγονός ότι χάνουμε αυτά τα εδάφη.
Πρόσφατα το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε ότι ο ρωσικός στρατός είχε προχωρήσει βαθύτερα στην άμυνα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης