Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μειοψηφική συμμετοχή στην Odyssey Consultants Limited αποκτά η Deca Investments

Μειοψηφική συμμετοχή στην Odyssey Consultants Limited αποκτά η Deca Investments
Η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές
H εταιρεία DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ (“Deca”), αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments II RAIF, S.C.A. (“Diorama II”) ανακοινώνει ότι ολοκλήρωσε την δεύτερη επένδυση του Diorama II, αποκτώντας σημαντική μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρία Odyssey Consultants Limited (“Odyssey” ή «Εταιρεία»).
Οι ιδρυτές της Εταιρίας Ελευθέριος Αντωνιάδης και Χρίστος Ονουφρίου θα διατηρήσουν πλειοψηφική συμμετοχή και θα συνεχίσουν να διοικούν την Εταιρεία.
H Odyssey παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου, σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας.
Η Εταιρεία προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας στο επίκεντρο της, την εσωτερικά αναπτυγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα λογισμικού ClearSkies.
Έχει ήδη εδραιώσει μια ισχυρή θέση στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά εξυπηρετώντας συστημικούς οργανισμούς σε όλους το τομείς της οικονομίας, ενώ στοχεύει στην επέκταση της σε άλλες χώρες.
Πέρα από τις κύριες αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας, από το 2021 η Odyssey διατηρεί γραφεία στην Σαουδική Αραβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική του Diorama II, να πραγματοποιεί επενδύσεις σε κερδοφόρες, δυναμικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις αλλά και της Odyssey, για συνέχιση της καινοτόμου πορείας και εδραίωσής της στην παγκόσμια αγορά .
To Diorama Investments II RAIF S.C.A. δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο τον Απρίλιο του 2022 με σκοπό την αγορά πλειοψηφικών ή μεγάλων μειοψηφικών πακέτων μετοχών ελληνικών εταιριών μεσαίου μεγέθους.
Οι επενδυτές είναι Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Κρατικά Επενδυτικά Ταμεία, Ελληνικοί και Διεθνείς Θεσμικοί Επενδυτές και διακεκριμένοι Έλληνες Επιχειρηματίες.
Η διοίκησή του ασκείται από την DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ η οποία αδειοδοτήθηκε και ελέγχεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης