Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας κατά Κασσελάκη: Ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής

Κουτσούμπας κατά Κασσελάκη: Ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής
Επίθεση και κατά της Έφης Αχτσιόγλου
Σκληρή επίθεση προς πολλά μέτωπα εξαπέλυσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης 22/5 στο Περιστέρι.
Όπως είπε ο κ. Κουτσουμπας, «ο λαός έχει φάει με το κουτάλι, τους διάφορους σωτήρες, τους δήθεν καλούς διαπραγματευτές, σαν τον κύριο Μητσοτάκη και τους λοιπούς χαρτογιακάδες και ξέρει πώς καταλήγουν κάθε φορά τα ωραία λόγια τους».
Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε ότι «ο λαός αηδιάζει με την επίδειξη πλούτου και το lifestyle του αριστερού εφοπλιστή εξ Αμερικής». «Τόσο αριστερού μάλιστα, που θεωρεί που θεωρεί και το ΝΑΤΟ, ιερή αμυντική συμμαχία, όπως τη λέει», σχολίασε.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε η Έφη Αχτσιόγλου, για την οποία είπε πως «το ίδιο και με τα επίσης στημένα βιντεάκια στο Tik Τok της κυρίας Αχτσιόγλου. Αυτής της νέας Αριστεράς. Και σκέφτηκε να κάνει επίδειξη στις εργαζόμενες μητέρες που τρέχουν και δε φτάνουν να τα φέρουν όλα εις πέρας, πόσο ικανή είναι εκείνη και πως προλαβαίνει και πηγαίνει και στο γυμναστήριο της και στον φίλο της το μανάβη».
Η ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης