Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη: Η άγνωστη σύσκεψη για το μπάζωμα δύο μέρες μετά - Παρόντες Αγοραστός, Τριαντόπουλος, Ξιφαράς

Τέμπη: Η άγνωστη σύσκεψη για το μπάζωμα δύο μέρες μετά - Παρόντες Αγοραστός, Τριαντόπουλος, Ξιφαράς
Στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς
Νέα άκρως αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται να φωτίσουν άγνωστες πτυχές της τραγωδίας των Τεμπών, με τα 57 θύματα και τα οποία κάνουν λόγο για μία άγνωστη- μέχρι σήμερα- σύσκεψη, που έγινε δύο μέρες μετά την τραγωδία. Πόσω μάλλον, όταν οι γονείς και οι συγγενείς των θυμάτων επιμένουν ότι το σημείο της τραγωδίας "μπαζώθηκε" και μάλιστα με πρόθεση πολιτικών προσώπων για να καταστραφούν στοιχεία. Έναν ισχυρισμό που απορρίπτει η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το Mega, το βράδυ της 3ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε μία σύσκεψη που μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλυφθεί. Μάλιστα εκεί φαίνεται ότι ελήφθησαν και κάποιες αποφάσεις.
Συγκεκριμένα όπως μεταφέρθηκε, εκεί συζητήθηκε το "μπάζωμα" με πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, το βράδυ της 3ης Μαρτίου στον χώρο της σιδηροδρομικής τραγωδίας. Στη συνάντηση ήταν ο τότε περιφερειάρχης Λάρισας, Κώστας Αγοραστός, ο τότε υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς.
Παρόντες ήταν και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, αλλά και εκπρόσωπος της Hellenic Train.
Η πρόταση της πλήρης διαμόρφωσης του χώρου των Τεμπών υπήρξε με επίκληση την άμεση έναρξη των δρομολογίων των τρένων και έτσι ξεκίνησε από την επόμενη ημέρα η διαδικασία του "μπαζώματος". Βέβαια, ενώ έγινε όλη η διαδικασία μεταξύ 4ης και 6ης Μαρτίου, τα δρομολόγια των τρένων ξεκίνησαν εκ νέου στις... 29 Μαρτίου.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ούτε ο κ. Αγοραστός είχε αναφέρει κάτι στο υπόμνημά του αλλά ούτε ο κ. Τριαντόπουλος είχε αναφέρει κάτι για αυτήν την άγνωστη σύσκεψη στη Βουλή, την οποία επιβεβαίωσαν στο Mega στελέχη της Πυροσβεστικής και την ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι στιγμής οι κ.κ. Αγοραστός, Τριαντόπουλος και Ξιφαράς δεν έχουν απαντήσει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης