Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Μαθητευόμενοι μάγοι, Πόθεν Έσχες Κασσελάκη και η σύνδεση με Τσίπρα - Βραδιά με εκπλήξεις υπόσχεται ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Μαθητευόμενοι μάγοι,  Πόθεν Έσχες  Κασσελάκη και η σύνδεση με Τσίπρα - Βραδιά με εκπλήξεις υπόσχεται ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ
«Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μαθητευόμενους μάγους», τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης
Σχετικά Άρθρα
(upd) Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις ευρωεκλογές στις 9/6 και οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν πυκνώσει τις προεκλογικές του εμφανίσεις, χωρίς να παραλείπουν να εξαπολύουν εκατέρωθεν βολές και να ασκούν κριτική.
Με το ζήτημα του Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, -που δεν κατέθεσε - να βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων, ενόψει και της αποψινής παρουσίασης από τον ίδιο στη Θεσσαλονίκη της περιουσιακής του κατάστασης - ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας κριτική, επανέλαβε ότι θα έπρεπε να την είχε καταθέσει.
Ο κ. Μητσοτάκης
σε συνεντευξή του σε εκπομπή του ALPHA,  υπογράμμισε πως το δικό του υπάρχει αναρτηρμένο και έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά εδώ και 20 χρόνια, κάτι που αποτελεί υποχρέωση αυτονόητη για κάθε πολιτικό αρχηγό.
Εξήγησε δε, πως «αυτή η κουβέντα δεν θα επανερχόταν με τέτοια ένταση, αν ο κ. Κασσελάκης δεν μας έλεγε ότι είναι ο μόνος έντιμος, ότι έχει καθαρά χέρια, υπονοώντας ότι όλοι οι άλλοι μπορεί να έχουν και τη φωλιά τους λερωμένη».
Η αντίδραση του κ. Κασσελάκη ήταν άμεση, ενημερώνοντας «τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου» και καλώντας τον να περιμένει λίγες ώρες μέχρι την ομιλία του Θεσσαλονίκη, καθώς «η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο».
Στη συνέχεια και μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  ο κ. Μητσοτάκης απάντησε εκ νέου, αναφέροντας σε συνέντευξή του στον τον ρ/σ ΣΚΑΪ ότι «κάποτε είχαμε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην έχουμε και πόθεν έσχες Θεσσαλονίκης. Γιατί μετατρέπεται σε σόου κάτι που είναι υποχρέωσή του; Να θυμίσω ότι ο ίδιος είχε πει ότι θα τα δώσει πριν τις ευρωεκλογές. Όταν του το επισημάναμε κάνει ένα ολόκληρο σόου. Αυτή η συζήτηση είναι και λίγο αποπροσανατολιστική. Αυτό που θα με ενδιέφερε περισσότερο να ακούσω από τον κ. Κασσελάκη είναι να μας πει πώς οραματίζεται την Ευρώπη την επόμενη 5ετία. Έχω την εντύπωση ότι όλη αυτή η συζήτηση κρύβει και μια ένδεια προτάσεων. Να μας πει και σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί. Δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για το πραγματικό αντικείμενο των ευρωεκλογών που είναι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη».
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι ο ίδιος καταθέτει πόθεν έσχες από το 2004 και έχει ελεγχθεί και δεν έχει εντοπιστεί η παραμικρή ατασθαλία.
Όπως είπε, «η σύζυγός μου στοχοποιήθηκε βάναυσα και χυδαία από τον ΣΥΡΙΖΑ. Την έκαναν φύλλο και φτερό. Επειδή αυτή τη στιγμή το πόθεν έσχες μου μπορείτε να το δείτε. Εμένα με ξέρουν οι πολίτες, τα έχουν δει, δεν έχουν απορία. Να επανερχόμαστε σε τοξικότητα, υπονοώντας τι; Η κα Ακρίτα, η οποία υπονόησε ότι η σύζυγός μου έκλεψε, θα λογοδοτήσει στο δικαστήριο. Τα δικά μου οικονομικά είναι γνωστά σε όλους. Και εγώ και η σύζυγός μου στοχοποιηθήκαμε, μας έκαναν φύλλο και φτερό και δεν βρήκαν τίποτα να μας προσάψουν. Το πόθεν έσχες αφορά τραπεζικούς λογαριασμούς, συμμετοχές σε εταιρείες, δήλωση όλων των εισοδημάτων και αφορά το ζευγάρι».
Δίνοντας απάντηση στον κ. Κασσελάκη και για όσα λέει για τα οικονομικά της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι το πρόβλημα των συσσωρευμένων χρεών έρχεται από το παρελθόν και η ΝΔ καλύπτει τις υποχρεώσεις της. «Εμείς δεν έχουμε κρύψει το πρόβλημα των συσσωρευμένων χρεών, τα εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο», ξεκαθάρισε.

Η χώρα δεν έχει ανάγκη από μαθητευόμενους μάγους - Το νήμα που συνδέει Κασσελάκη με Τσίπρα

«
Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας νέος πολιτικός αρχηγός, θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά σε εθνική κάλπη και η δική μου κριτική είναι πρωτίστως πολιτική κριτική», τόνισε στη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Δευτέρας 3/6 ο κ. Μητσοτάκης.
Αφού εξήγησε ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν έχει επιλέξει να πολιτεύεται χωρίς ξεκάθαρο όριο μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής και πως «δικιά μου δουλειά είναι να κρίνω το πρόγραμμά του», είπε ότι επειδή έρχεται με ένα πρόγραμμα και προτείνει μέτρα τα οποία κοστολογούνται σε 45,8 δισ. ευρώ την 4ετία, «οφείλω να προειδοποιήσω τους Έλληνες πολίτες ότι αν ποτέ εφαρμόζονταν, όχι όλα αυτά τα μέτρα, αλλά ένα ποσοστό τους, η χώρα θα γυρνούσε πίσω σε καθεστώς επιτήρησης και ενδεχομένως χρεοκοπίας. Γιατί πολύ απλά αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν».
Πρόκειται για υποσχέσεις Κασσελάκη χωρίς αντίκρισμα, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος και ξεκαθάρισε ότι η χώρα δεν έχει ανάγκη από μαθητευόμενους μάγους.
Στην ερώτηση «Τσίπρας ή Κασσελάκης» και με ποιον έχει καλύτερες γέφυρες, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο βασικός πολιτικός μας αντίπαλος από τότε που εκλέχθηκα πρόεδρος της ΝΔ. Δώσαμε σκληρές μάχες, οι πολίτες επέλεξαν εμένα για πρωθυπουργό σε δύο αναμετρήσεις, από κει και πέρα ο κ. Κασσελάκης είναι καινούργιος και θα δοκιμαστεί -όπως σας είπα- για πρώτη φορά σε αυτές τις εκλογές. Παρ' ότι είναι πολύ διαφορετικοί υφολογικά, εγώ διακρίνω ένα κοινό νήμα που τους συνδέει».
Εξηγώντας αυτή του τη δήλωση, ανέφερε ότι «δυστυχώς, υπάρχει πολύ μεγάλη τοξικότητα και από τον κ. Κασσελάκη -την είχαμε δει και επί εποχής Τσίπρα- και υπάρχει και μια πολύ μεγάλη έφεση, πολύ μεγάλη άνεση σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Άρα, ενώ το περιτύλιγμα μπορεί να είναι διαφορετικό, εγώ βλέπω ένα νήμα το οποίο συνδέει τους δύο πολιτικούς αρχηγούς και νομίζω ότι ειδικά ως προς τις ακοστολόγητες υποσχέσεις, αυτές νομίζω ότι πια ανήκουν στο παρελθόν».

Απάντηση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη

Απαντώντας στον πρωθυπουργό, ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του αναφέρει ότι «ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου.
Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές».
«Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο», προσθέτιε και καταλήγει:
«Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

kassel7.JPG

Ευρωεκλογές και πρόγραμμα Μητσοτάκη

«Η προεκλογική περίοδος είναι από τη φύση της μια πολύ έντονη διαδικασία, χρειάζεται αυστηρό πρόγραμμα, κάποιες ώρες ύπνου, καλό φαγητό, λίγη άσκηση όποτε βρίσκουμε χρόνο, αλλά επειδή μπαίνεις σε έναν συγκεκριμένο ρυθμό, όταν έχεις και καλούς συνεργάτες που σε βοηθούν με την υποστήριξη της όλης διαδικασίας, περνάει ο χρόνος χωρίς να το καλοκαταλάβεις», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αύριο, Τρίτη 4/6 θα επισκεφτεί τη Θεσσαλία, την Τετάρτη 5/6 τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή 7/6 έχει την τελική συγκέντρωση στην Αθήνα ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής 9/6.
Όπως είπε, «η τελευταία εβδομάδα είναι πάντα η πιο κρίσιμη και η πιο απαιτητική, ειδικά ως προς την ανάγκη να πείσουμε τους πολίτες να έρθουν στην κάλπη, να τους εξηγήσουμε γιατί αυτές οι ευρωεκλογές έχουν τη δικιά τους ξεχωριστή σημασία και να αντιμετωπίσουμε μία γενικότερη αίσθηση αδιαφορίας, η οποία πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, υπάρχει και στην Ευρώπη. Να τους εξηγήσουμε, δηλαδή, γιατί αυτά τα οποία θα γίνουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια τελικά μας αφορούν όλους και γιατί έχει σημασία να επιλέξουμε τους καλύτερους ευρωβουλευτές και τελικά τα κόμματα που αισθάνονται ότι μπορούν να μας εκπροσωπήσουν καλύτερα στην ΕΕ».
Επανέλαβε είναι και μία εθνική κάλπη και σίγουρα θα υπάρχει και μία εθνική καταμέτρηση ποσοστών.
«Ας μην ξεχνάμε, όμως, γιατί ψηφίζουμε την επόμενη Κυριακή. Ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τους 21 ευρωβουλευτές σε ένα Ευρωκοινοβούλιο 720 μελών. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιες θα είναι οι συμμαχίες που θα διαμορφωθούν την επόμενη 5ετία στην Ευρώπη και νομίζω ότι έχει σημασία να ψηφίζουμε ευρωβουλευτές, οι οποίοι πρώτα και πάνω απ' όλα θα εκπροσωπούν τη χώρα φορώντας πρώτα τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και μετά τη φανέλα της δικής τους παράταξης. Διότι, δυστυχώς, τα τελευταία 5 χρόνια είχαμε και περιπτώσεις ευρωβουλευτών από την αντιπολίτευση που για να κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση, πιστεύω ότι με τον τρόπο τους έκαναν ζημιά στη χώρα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.
Σημείωσε ότι τον στεναχωρεί το γεγονός ότι ακόμη και για αυτονόητες πολιτικές που έχουν εθνικό πρόσημο «δεν μπορούμε καν και εντός Ελλάδος να βρούμε έναν κοινό βηματισμό», δίνοντας το παράδειγμα της τιμολόγησης των πολυεθνικών και της επιστολής του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Θα πίστευα ότι σε αυτό θα μπορούσε να υπάρχει μία σύμπνοια των πολιτικών δυνάμεων», είπε.
Ανέφερε ότι θα στηρίξει την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, για την επόμενη θητεία της ,όμως θέτει τις εθνικές προτεραιότητες.
Επανέλαβε ακόμη ότι η αναφορά στο 41% ως ποσοστό αλαζονείας αδικεί τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τη σημερινή κυβέρνηση και εξήγησε ότι προσπαθεί να είναι όσο πιο γειωμένος γίνεται - σε αυτό τον βοηθάει η οικογένειά του-, αλλά αυτή η προσβολή γυρνάει στους πολίτες που ψήφισαν γιατί είναι ένα ποσοστό που η κυβέρνηση δεν το υφάρπαξε.
Υπενθύμισε ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για όσους έχουν επιλέξει να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο εντός Ελλάδας και απηύθυνε εκ νέου έκκληση για συμμετοχή στις ευρωεκλογές.

Για τα Τέμπη

Σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών, ο Μητσοτάκης επανέλαβε πως «ήταν μια εθνική τραγωδία που μας συγκλόνισε όλους και πιστεύω ότι οφείλουμε στη μνήμη των θυμάτων και στους συγγενείς να εξασφαλίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάποια προχειρότητα στην όλη διαδικασία».
«Επειδή κατηγορούμαστε συχνά για συγκάλυψη, εγώ παραθέτω τα πραγματικά δεδομένα, έχουμε 34 κατηγορούμενους, κάποιοι από τους οποίους είναι προφυλακισμένοι, η ελληνική Πολιτεία έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να διευκολύνει τη Δικαιοσύνη και την όλη διαδικασία προανάκρισης και πιστεύω ότι η δίκη θα ξεκινήσει σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα της ελληνικής Δικαιοσύνης. Δεν μου φαίνεται και πολύ συγκάλυψη αυτό. Όποιοι πιστεύουν ότι υπάρχουν ποινικές πολιτικές ευθύνες δεν έχουν παρά να έρθουν στη Βουλή, να τις στοιχειοθετήσουν, και η Βουλή θα είναι πάντα έτοιμη να συζητήσει πρόταση. Το δικό μου χρέος είναι να αφήσω τη Δικαιοσύνη απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της, σε καμιά περίπτωση να μη μπω στον πειρασμό να εργαλοποιήσω την υπόθεση. Δυστυχώς, άλλα κόμματα το έχουν κάνει και ξεδιάντροπα θα έλεγα. Εργαλειοποίησαν τον πόνο των συγγενών. Εμείς δεν κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο με την τραγωδία στο Μάτι και αυτό είναι κάτι που μας διαχωρίζει από αυτούς που επέλεξαν να κάνουν μία σπέκουλα πάνω στο ζήτημα των Τεμπών. Δικό μας χρέος είναι και να εξασφαλίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξαναγίνει ποτέ», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός .
Όπως είπε, «είναι ντροπή που έγινε αλλά και που αναπαράγεται στον δημόσιο διάλογο η συζήτηση περί συγκάλυψης. «Όποια απόφαση πάρθηκε εκείνη τη στιγμή ήταν αμιγώς επιχειρησιακή και δείχνει απελπισία των κομμάτων της αντιπολίτευσης να επανέρχονται στο ζήτημα αυτό μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές».
Κληθείς να μιλήσει για το πολιτικό κόστος για την παραμονή του Κ. Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ανέφερε ότι ήταν μία απόφαση που ελήφθη και σε έναν βαθμό απεφάνθησαν και οι πολίτες της εκλογικής περιφέρειάς του.

Τα επόμενα βήματα

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε για το πρόγραμμα «Σπίτι μου», ότι απομένει μία οριστικοποίηση της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ για αξιοποίηση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης για δάνεια, ώστε να επεκταθεί στα ζευγάρια ηλικίας 40-50 ετών και μάλιστα, μετά τις ευρωεκλογές αναμένονται από τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάση, σχετικές εξαγγελίες για να «τρέξει» ένα δεύτερο πρόγραμμα «Σπίτι μου».
Επίσης, αναμένονται και παρεμβάσεις για το Airbnb, προγράμματα κοινωνικής αντιπαροχής, ενώ τόνισε ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα της φοιτητικής στέγης. Έχουμε 5 ΣΔΙΤ για κατασκευή νέων φοιτητικών εστιών και εξετάζεται μία φιλόδοξη παρέμβαση για την επισκευή υφιστάμενων φοιτητικών εστιών που είναι σε κακή κατάσταση. «Αναζητούμε τον σωστό τρόπο για να κάνουμε μια τολμηρή παρέμβαση», επεσήμανε.
Για τα social media και τις πλατφόρμες, σχολίασε ότι όποιος έχει παιδιά, γνωρίζει πως το μοντέλο λειτουργίας τους έχει στόχο να κρατήσουν τα παιδιά και τους εφήβους μας on line και χρήστες της πλατφόρμας που έχουν επιλέξει για όσο το δυνατόν περισσότερο και «οφείλουμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό».
«Η Ευρώπη βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των ζητημάτων ρύθμισης της τεχνολογίας, το γνωστό GDPR είναι ευρωπαϊκός κανονισμός και το επόμενο βήμα, που αφορά και τη ρύθμιση της τεχνητής νοημοσύνης, θα συμπεριλάβει ρυθμιστικές πρωτοβουλίες ώστε να μειώσουμε την επίπτωση του διαδικτυακού εθισμού στα παιδιά και στους εφήβους, γιατί είναι ένα πραγματικό πρόβλημα που δεν γνωρίζουμε ακόμη τις πραγματικές του διαστάσεις», σημείωσε. «Θα ήθελα να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας σε ευρωπαϊκό επίπεδο γιατί το βλέπω το πρόβλημα μπροστά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Περί fake news

Κληθείς να απαντήσει με το ποιο από τα fake news που έχει ακούσει τον ενόχλησε περισσότερο, απάντησε η συστηματική επίθεση στη σύζυγό του, «που ήταν απολύτως ενορχηστρωμένη, εκδηλώθηκε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα».
«Η σύζυγός μου έχει μηνύσει και βουλευτές της αντιπολίτευσης που επιμένουν στη λασπολογία σε βάρος της. Τη στηρίζω απόλυτα και της είπα ότι θα πάω και μάρτυρας στο δικαστήριο. Είναι πάρα πολύ άδικο, ανέντιμο, πρόστυχο θα έλεγα να κυνηγάς οικογένειες, ειδικά γυναίκες και παιδιά. Λυπάμαι που δυστυχώς αυτή η συζήτηση συνεχίζεται ακάθεκτη και από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που αποκαλούμε πολακισμό ως μία αφόρητη έφεση στην τοξικότητα με fake news, με κατηγορίες ανυπόστατες, με έντονο μισογυνισμό, συνεχίζεται», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Έχω 3 χρόνια ακόμα μπροστά μου»

Κληθείς να μιλήσει για την προοπτική αποχώρησής του, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι που σκέφτεται σύντομα, ανέφερε ότι οι πολιτικοί αποχωρούν με δύο τρόπους από την εξουσία, είτε γιατί τους επιλέγει ο λαός, είτε γιατί οι ίδιοι κρίνουν κάποια στιγμή ότι ο κύκλος τους έχει κλείσει. «Δεν είναι κάτι που με αφορά άμεσα, έχω 3 χρόνια ακόμα μπροστά μου, πιστεύω σε μια γόνιμη πρωθυπουργική θητεία και θέλω κι εγώ να κριθώ στο τέλος της 4ετίας γι΄ αυτά τα οποία θα έχω πετύχει», συμπλήρωσε.
Για την εικόνα του ανέφερε ότι «η δουλειά είναι σοβαρή και απαιτεί επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι όταν βγάζω το πρωθυπουργικό κοστούμι δεν μπορώ να είμαι πιο χαλαρός, να κάνω χιούμορ ή να κάνω χιούμορ και στο γραφείο, στις λίγες στιγμές που απαιτείται να είμαστε πιο χαλαροί. Πιστεύω πολύ στο να χτίζει κανείς δημιουργικές ομάδες και να μπορεί να φέρνει διαφορετικές απόψεις γύρω από το ίδιο τραπέζι. Κι εκεί το να μπορεί να έχει κανείς χιούμορ, να κάνει κανείς την πλάκα του, διευκολύνει τους άλλους, ώστε να μη σε κρατάνε σε μια τέτοια απόσταση, ώστε να θεωρούν ότι δεν μπορούν να σου πουν πραγματικά τη γνώμη τους. Το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορεί να γίνει σε έναν πολιτικό είναι να καθόμαστε όλοι γύρω από ένα τραπέζι, να μιλάω εγώ και να λένε "τι ωραία που τα είπε". Όταν χαλαρώνουν τα πράγματα, πέραν τού ότι η δουλειά μας γίνεται πιο ευχάριστη, νομίζω ότι αυτό διευκολύνει κιόλας να μας βλέπουν οι συνεργάτες μας ως ανθρώπους στους οποίους μπορούν εύκολα να ανοιχτούν. Ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς που κάνουμε στο TikTok είναι δικής μου έμπνευσης. Μερικές φορές θέλω να είμαι λίγο πιο προχωρημένος και μου κόβουν κάποιες ιδέες αλλά καταλαβαίνω το γιατί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης