Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ο γαλλικός λαός αποδοκίμασε τον Macron - Πρόωρο να μιλήσουμε για παραίτηση

Ρωσία: Ο γαλλικός λαός αποδοκίμασε τον Macron - Πρόωρο να μιλήσουμε για παραίτηση
Η Μόσχα πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για πιθανή παραίτηση του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron
Σχετικά Άρθρα
Η Μόσχα πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για πιθανή παραίτηση του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, καθώς δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Dmitry Peskov.
«Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να απαντάμε σε τέτοιες ερωτήσεις, διότι, πρώτον, οι εκλογές στη Γαλλία δεν έχουν διεξαχθεί ακόμη», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα παραίτησης του Macron.
"Πρώτα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα των εκλογών και μόνο στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε την κατάσταση. Σε αυτό το σημείο, πιστεύουμε ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς".

Ο γαλλικός λαός αποδοκίμασε τον Macron

Σύμφωνα με το TASS, ο Peskov σημείωσε ότι το κόμμα της Αναγέννησης του Macron χάνει τη δημοτικότητά του, κάτι που, κατά τα λεγόμενά του, είναι σημάδι ότι ο λαός δεν είναι ευχαριστημένος.
"Παρατηρούμε ορισμένες τάσεις. Ναι, το κόμμα του Macron συγκέντρωσε τις μισές ψήφους από τη δεξιά συμμαχία στις ευρωεκλογές.
Το κόμμα του Macron χάνει γρήγορα τις θέσεις του, πράγμα που σημαίνει ότι οι Γάλλοι αποδοκιμάζουν κάτι", ανέφερε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης