Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζει τον «βρώμικο πόλεμο» το επιτελείο Biden – Χαρακτήρισε τον Trump ρατσιστή δικτάτορα

Συνεχίζει τον «βρώμικο πόλεμο» το επιτελείο Biden – Χαρακτήρισε τον Trump ρατσιστή δικτάτορα
«Ο Donald Trump και οι σύμμαχοί του στο MAGA επικεντρώνονται στην αναζήτηση εκδίκησης και ανταπόδοσης», υποστήριξε η Elrod
Συνεχίζει τον «βρώμικο πόλεμο» το επιτελείο Biden, με την ανώτερο σύμβουλο της εκστρατείας, Adrienne Elrod να υποστηρίζει ότι ο Donald Trump «επαίνεσε το Τρίτο Ράιχ» και σκοπεύει να κυβερνήσει ως ρατσιστής δικτάτορας.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο CNN, η Elrod κλήθηκε να σχολιάσει τους Ρεπουμπλικάνους που «λατρεύουν» τον Trump και απάντησε «Νομίζω ότι η ρητορική μιλάει από μόνη της».
«Ο Donald Trump και οι σύμμαχοί του στο MAGA επικεντρώνονται στην αναζήτηση εκδίκησης και ανταπόδοσης», υποστήριξε η Elrod, προσθέτοντας ότι «διεξάγουν μια αρνητική εκστρατεία που δεν επικεντρώνεται στον αμερικανικό λαό, αλλά επικεντρώνεται στον εαυτό τους».
Και συνέχισε: «Ο Trump έχει καταστήσει πολύ σαφές ότι αν επιστρέψει στον Λευκό Οίκο, θα κυβερνήσει ως δικτάτορας την πρώτη μέρα.
Θα επιδιώξει — θα χρησιμοποιήσει τον Λευκό Οίκο για να επιδιώξει πολιτική εκδίκηση και ανταπόδοση στους πολιτικούς του εχθρούς».
Η Elrod σκιαγράφησε τον Trump ως θαυμαστή του Χίτλερ.
«Ξέρετε, έχει πει πράγματα που επαίνεσε το Τρίτο Ράιχ. Έχει χρησιμοποιήσει ρατσιστική ρητορική σε κάθε ευκαιρία», ισχυρίστηκε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης