Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φτιάχνει δικό της κόμμα η Marion Maréchal – Η ρήξη με τον Zemmour και ο νέος ρόλος της στην γαλλική ακροδεξιά

Φτιάχνει δικό της κόμμα η Marion Maréchal – Η ρήξη με τον Zemmour και ο νέος ρόλος της στην γαλλική ακροδεξιά
Διεργασίες, μαχαιρώματα και συμμαχίες στην γαλλική ακροδεξιά 
Σχετικά Άρθρα

Η Marion Maréchal πρόκειται να «χτίσει το δικό της κόμμα» μετά την κατάρρευση της Reconquete εν όψει των πρόωρων εκλογών στη Γαλλία.
Μιλώντας σε ευρωπαϊκό ΜΜΕ, μια πηγή κοντά στην εγγονή του Le Pen επέρριψε την ευθύνη για τη διάσπαση του κόμματος στον ηγέτη της Reconquete, Eric Zemmour, καθώς και στη σύντροφό του Sarah Knafo, μια νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτή.

Οι κατηγορίες και οι... αποχωρήσεις

Το ζευγάρι κατηγορείται ότι διεξήγαγε μια «ταπεινωτική» εκστρατεία κατά της Marion κατά τη διάρκεια των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Maréchal είχε έλλειψη κεφαλαίων και δεν είχε πρόσβαση στην τεχνολογία πληροφοριών που χρειαζόταν η ομάδα της.
Ο ισχυρισμός ότι η Marion επιδιώκει να δημιουργήσει το δικό της κόμμα έρχεται αφότου, μαζί με τρεις άλλους ευρωβουλευτές, ήρθαν σε ρήξη με το Reconquete του Zemmour.
Ο Zemmour απάντησε χαρακτηρίζοντας την κίνηση ως «προδοσία».
Απέρριψε ισχυρισμούς ότι δεν ήταν διατεθειμένος να υποστηρίξει έναν εκλογικό συνασπισμό με τη Le Pen.
Τις επόμενες ημέρες – σύμφωνα πάντα με τα ξένα ΜΜΕ – θα υπάρξουν εξελίξεις τόσο για τις επόμενες κινήσεις της Marion, όσο και για τις εκλογικές συμμαχίες της γαλλικής ακροδεξιάς, με στόχο την πρωτιά στις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε ο Macron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης