Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας: Η μεγάλη ήττα όλων ήταν η τεράστια αποχή στις ευρωεκλογές - Υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν

Γκιουλέκας: Η μεγάλη ήττα όλων ήταν η τεράστια αποχή στις ευρωεκλογές - Υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν
"H μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή" στις ευρωεκλογές, ανέφερε ο Κ. Γκιουλέκας
Σχετικά Άρθρα
Για προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως η ακρίβεια, αλλά και για απάντηση του πρωθυπουργού με τον ανασχηματισμό τα μηνύματα των ευρωεκλογών, έκανε λόγο ο νέος υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας.
Ο κ. Γκιουλέκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι ο ανασχηματισμός ήταν «η άμεση απάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα μηνύματα των εκλογών».
Σημείωσε δε, ότι «η μεγάλη ήττα όλων μας ήταν η τεράστια αποχή. Το 60% που δεν πήγε να ψηφίσει. Υπήρξε μία ροπή προς τα δεξιά. Θα πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε ένα κεντροδεξιό κόμμα - όπως έγινε το άνοιγμα στο κέντρο και ήταν πολιτικά ορθό- πώς θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την όποια ροπή προς τα δεξιά και να επαναπατρίσουμε πολιτικά - πείθοντάς τους συμπολίτες μας - ότι η μεγάλη πατριωτική παράταξη είναι η ΝΔ».

Προβλήματα

Με αφορμή το θέμα της ακρίβειας, ο κ. Γκιουλέκας υπογράμμισε ότι «το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν υποχωρούν, όπως η ακρίβεια, παρά το γεγονός ότι λαμβάνονται μέτρα, τα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι ακόμα πιο δραστικά».
«Όσο διαρκή η κρίση, η κυβέρνηση θα παίρνει διαρκώς μέτρα περισσότερα για να στηρίξει κυρίως τους οικονομικά ασθενέστερους», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης