Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΝΙΚΗ: Παρέλαση της Νέας Τάξης είναι το Europride - Διαφωνούμε, αλλά διεξάγεται νόμιμα

ΝΙΚΗ: Παρέλαση της Νέας Τάξης είναι το Europride  - Διαφωνούμε, αλλά διεξάγεται νόμιμα
Όποιος έχει βρει τον νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να μην διεξαχθεί το Europride, να μας το γνωρίσει και η ΝΙΚΗ άμεσα θα τον στηρίξει, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος
Σε δήλωση με αφορμή σχόλια για την εναντίωση της ΝΙΚΗΣ στο Europride Θεσσαλονίκης προχώρησε το κόμμα  το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.
«Η ΝΙΚΗ θεωρεί τις “παρελάσεις υπερηφανείας”, ως παρελάσεις κατοχής της Νέας Τάξης στη χώρα μας.
Διαφωνούμε κάθετα με αυτές, καθώς είναι αντίθετες με τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας.
Όμως η ΝΙΚΗ είναι Δημοκρατικό και Πατριωτικό Κίνημα, και ως τέτοιο δε μπορεί να απαγορεύσει συγκεντρώσεις που έχουν λάβει νόμιμη άδεια σύμφωνα με το Σύνταγμα, που προβλέπει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι για κάθε κοινωνική ομάδα, είτε συμφωνούμε μαζί της είτε όχι.
Όποιος έχει βρει τον νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο να μην διεξαχθεί το Europride, να μας το γνωρίσει και η ΝΙΚΗ άμεσα θα τον στηρίξει.
Σε κάθε άλλη περίπτωση, θεωρούμε τα κακεντρεχή αυτά σχόλια ως εκ του πονηρού, με σκοπό να ωθήσουν τη ΝΙΚΗ και τον κόσμο της σε αντιδημοκρατικές θέσεις, οι οποίες θα απαξίωναν τον αγώνα μας.
Επίσης, τα σχόλια αυτά έχουν σαν σκοπό να στρέψουν την προσοχή του κόσμου μακρυά από την επιτυχία της ΝΙΚΗΣ, η οποία ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που με ουσιαστικές ενέργειες αντιτάχθηκε νόμιμα στο Pride.
Ο Δήμαρχος και η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης συμφώνησαν στις επιφυλάξεις μας. Επίσης σας καλούμε να δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Europride όπως ανακοινώθηκε.
Όλες τις ημέρες πριν της τελευταίας οι επίσημες εκδηλώσεις χωροθετήθηκαν σε περιορισμένους χώρους.
Η τήρηση της νομιμότητας είναι πλέον το ζητούμενο και επαφίεται στην υπευθυνότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ιδού λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρόν για τους “ζηλωτές του πληκτρολογίου”,
 Όποιος μπορεί καλύτερα, θα είμαστε μαζί του!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης