Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη δικηγόρου της Αθήνας - Αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία

Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη δικηγόρου της Αθήνας -  Αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία
Παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ ο δικηγόρος - Αύριο η απολογία του
Ποινική δίωξη για κακούργημα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του άσκησε η εισαγγελία Εφετών Αθηνών κατά γνωστού δικηγόρου των Αθηνών, ο οποίος συνελήφθη για περιστατικό τραυματισμού της που φέρεται να αποδίδεται σε ενδοοικογενειακή βία.
Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 52χρονου δικηγόρου, κακουργηματική ποινική δίωξη, καθώς το 37χρονο θύμα, επίσης νομικός, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της, μεταφέρθηκε αργά τη νύχτα σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, συνεπεία ξυλοδαρμού που φέρεται να υπέστη από τον κατηγορούμενο.
Η τραυματίας φέρεται να ανέφερε στους γιατρούς ότι είχε ατύχημα και τα τραύματά της προήλθαν από πτώση, όμως ο γιατρός κατά την εξέταση της απεφάνθη οτι έχει χτυπηθεί από ανθρώπινο χέρι και έτσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νοσοκομείο, οδήγησαν τον δικηγόρο στο τμήμα της Ομόνοιας στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας και έτσι, ο εισαγγελέας που ενημερώθηκε έδωσε εντολή να συλληφθεί ο δικηγόρος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής 16/6 πέρασε απο τα Εγκληματολογικα της ΕΛ.ΑΣ. για ληψη αποτυπωματων και φωτογραφιων.
Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, από τον οποίο ο δικηγόρος ζήτησε  προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Δευτέρα 17/6.
Παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης